![]() |
Feurio nie działa
no właśnie mam problem z tym progsem ,) chciałem wyoalić 99min i słyszałem/czytałem że tylko Feurio da się tyle nadpalić. a on przy starcie pokazuje mi:
1. urządzenie nie jest podłączone (jest podłączone) 2. stary sterownik ASPI (najnowszys sterownik ASPI) 3. Feurio nie rozpoznaje nagrywarki (na liści wyświetla ale jako CD-ROM) 4. urządzenie jest wyłączone (jest włączone) sam nie wiem co robić :( |
jaka wersja feurio jakie piecyk
pozdro a sprawdziłeś czy wypalak jest supportowana przez program? |
nagrywarka to ASUS CRW1610A i Feurio w wersji 1.64. na cdrinfo.pl w tabelce suportowanych nagrywarek mojej nie ma :(
może jest jakiś inny progs do takiego nadpalania??? |
a nagrywarka tyle wydoli wypalic?
|
jeśli wypałka moze tyle wypalić to mozna to np neronkiem wykonać
Mayor /to Ty? :)/ sprawdź w dokumentacji czy supportuje takie płyty bo to różnie bywa z tego co wyczytałem to niestety nie, ale może jakiś nowy firmware na to pozwala / trzeba poszukać/ pozdro |
powinno być Mayor ale ktoś ma już takiego nicka ;( a nero nie moge nadpalić :( wyskakuje mi, że płyta jest za mała. overburning mam włączony na 99 minut, DAO, pojedyńcza sesja. co ja robie źle? i możliwe jest żeby nagrywarkan ie suportowała takich płyt, a test overburningu przechodziła? zresztą sami zobacz na screenie!
|
Cytat:
overb też ma swoje granice a ona po prostu nie widzi poprawnie 99 minutowek :( jak mówilem poszukaj nowego firmware / mozliwe że asus dodał to w nowszych sofcikach/ jak biosy nowe zapodają do płyt to i do piecyków chynba też ;) pozdro |
Nero umożliwia zapis do 120 minut na płycie CDR i obsługuje Twojego Asusa.
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
to może by tak uaktualnić zestawienie piecyków asusa bo w tym co jest tej informacji nie ma. zasugerowałem się opisem i dałem plamę :) pozdro |
niby co uaktualnic ? ze nero obsluguje asusa ? ;)
|
nie:)
to że pali 99 bo w opisie jest \ a z wypowiedzi Twojej wychodzi że brykają pozdro |
albo ja jestem głupi albo jestem głupi ;) nie gdy chce coś nadpalić tym Nero to on mi wyp**** płyte i tyle nadpliłem :( wszystko mam tak jak powinno być, i normalnie zaczyna mnie to denerwować. powinni nagrywarki sztuczną nteligencją obdarzyć
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |