Problem z LG GSA-H20L
CZesc !
Używam nagrywarki LG GSA-H20L i jest to już trzeci egzemplarz przyslany do mnie od LG :] Wszystkie poprzednie wysyłałem jako wadliwe bo przy wypalaniu etykiet LightScribe'm wywalało mi błąd: "An internal error has occured" - najczesciej w Nero dolączonym oryginalnie do nagrywarki. Uzywałem takze SureThing, ale takze wywalało błedy w trakcie wypalania etykiety i oczywiscie etykieta razem z płytą nadawała sie do śmieci, bo troche było nagrane i troche nie. W sklepie komputerowym powiedzieli ze to nie moze byc wina nagrywarki bo sprzedali ich setki i nie było zadnych skarg. Ja mam juz trzeci egzemplarz i tez chrzani płyty wiec cos nie tak jest chyba z moim kompem ?! Czy ktos ma jakikolwiek pomysl ? Uzywałem różnych płytkek: Verbatim, Philips, Benq i różnie wywala błedy - czasem na początku czasem w 80%. Podczas wypalania płyt z danymi wszystko jest OK, nie sygnalizuje żadnych błędów, ani nie mam problemu z odczytaniem zapisanych płyt ! Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i pomysły - byle mądre DZIĘKI !
|