![]() |
Cytat:
Zbytnio w podkrecanie tez sie nie bawie (moze dlatego ze nie mam czego podkrecac :)), ale wczesniej - zanim kupilem wlasnie ta plyte - mialem Celerona 300A z jakas mobo chyba Microstar (w kazdym badz razie z mozliwoscia ustawienia wszystkiego co sie chcialo :D) Nie wiem czy pamietacie, ale tego Celerona mozna bylo ustawic z 300 do nawet 450mhz. A to juz bylo cos :) |
Witam !
Cytat:
Oczywiście to tylko moje zdanie - jak ktoś chce się bawić to czemu nie ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
pzdr. |
Cytat:
max. 137 GB |
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Support...ID=108&LanID=9
Na innym forum już uzyskałem odp. na moje pytanie, dodaję linka może komuś taka informacja będzie na przyszłość potrzebna :D |
Cytat:
Chyba, że przez to, że ja i @Bartek mamy avatary o tej samej tematyce nas pomyliłeś.. A płyta główna - rzeczywiście szajs :P |
Cytat:
@Bartek - a myslalem ze tylko ja mam takie szajskie mobo :D szajskie - bo wszystko ma w biosie poblokowane (( i nie da sie z prockiem kombinowac:( |
Ludzie nie przesadzajcie, powinna bez problemu udzwignac ponad 200gb, ile taka plytka ma lat ?
Problemem moze byc ewentualnie windows, ale do tego sa poprawki lub strona producenta plyty z odpowiednim instruktazem lub plikiem do edycji rejestru. Sam mam jakies msi z amd 1700+ wiec sredniowieczna plytka i dysk 200 gb. A plytka jest po P4 jesli dobrze widze, wiec wroze jej obsluge duzego dysku :) |
U mnie hula ze 120GB dyskiem bez problemu.
|
plyta powinna dociagnac do 128GB po zmianie biosu ale roznie to bywa :D
|
na to wyglada ze ja mam taka plyte :)
ale niestety nic nie wiem, na temat obslugi dyskow. Najwiekszy jaki mialem podpiety to 100gb Na stronie ecs'a tez nic nie pisza |
ECS P4S5A - max. wielkość obsługiwanych dysków
Witam.
Tak jak w temacie potrzebuję informacji dotyczącej płyty głownej ECS P4S5A, a konkretnie maxymalnej wielkości dysków jakie jest ona w stanie obsłużyć. Niestety nie doszukałem się nigdzie tej informacji. Za pomoc serdecznie dziękuję, pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |