![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
thx za help |
Jeśli Twoja oryginalna gra jest naprawdę oryginalna i nie uszkodzona to nie powinno być absolutnie żadnego problemu z jej skopiowaniem.
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A teraz jak chciałem nagrac płytke innym programem, to podczas nagywania wyskooczyło mi taki bład "BurnerGrabber" (jakos tak). To chyba jest zabezpieczenie, co nie ? Jesli tak to jak moge je obejsc ? |
Cytat:
Masz na myśli, że nie pojawia się nazwa etykiety płyty przy napędzie, w którym jest nagrana uprzednio płyta? Wygląda to tak jakby napęd nie rozpoznawał płyty (możesz kopiować pliki z tej płyty? widać je?). Cytat:
|
Problem z oryginalną płytą
Witam, mam problem z oryginalną płytką. Otóż gdy chcę nagrać jakąś oryginalną płytę (w tym przypadku na PS2) to pojawia się problem. Włączam nagrywanie, idzie 100% wszystko ładnie, pięknie i gdy chcę sprawdzić czy się nagrało, włączam Mój Komputer i patrze, że nie ma nic napisane przy napędzie, czyli tak jak by się nic nie nagrało, a było wszystko 100% bez rzadnych zastrzeżeń :/ W napędzie gdzie jest oryginalna płytka jest wszystko wyświetlone, a przy nagrywarce nie ma nic :/
Wydaje mi się, że jest to jakiegoś rodzaju zabezpieczenie :/ A co Wy o tym sądzicie ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |