![]() |
No to raczej lepszej nie znajdziesz jako osobna czesc chyba ze kupic nowego laptopa albo jakiegos uszkodzonego z lepsza karta ktora by dzialala, a nawet jak znajdziesz nowa to cena bedzie nie z tej ziemi
|
Mam notbooka z GF Go 6200....to tak dla wszystkich zainteresowanych....a pytałem tak z ciekwości wiedzącże karty są zintegrowane dla pewnej półki modeli ..ach ta karta jest w Maxdata 4100IW
|
Cytat:
|
No widze ze nie musi miec dobrego kompa, dzieki za oswiecenie bo nie mialem duzej wiedzy na ten temat, ale z tego co widze karty nie pasuja do kazdego kompa, dlatego kolega tezer musi nam zgradzic jaka to ma maszyne :>
|
Cytat:
|
No to kolega tezer musi miec dobrego laptopa aby mial mozliwosc wymiany tej karty, a skoro sie pyta o wymiane to wydaje mi sie ze ma slabszego kompa, bez urazy oczywiscie :)
|
Cytat:
sam kiedy w starym dell-u wymienialem ale to byl PII i grafika kupiona na allegro .. |
Cytat:
owszem widziełem gdzieś coś takiego jak znajde to napisze - na allegro nie ma nowek ? przykładowo: ATI Mobility Radeon X700 128MB GeForce Go6600 128MB |
No raczej nie bo laptopy maja zintegrowane uklady graficzne, wiec takowe karty graficzne nie sa produkowane
|
Grafika do notebooka
Szukam sklepu internetowego z kartami graficznymi do notebooków?? Jest coś takiego??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:18. |