![]() |
HOMM 5 by Game Jack 4
skopiowałem homma 5 Dvd przez game jacka 4. Zainstalowałem ale gra uruchomić się nie chce. Wyskakują komunikaty securoma. SD4HIDE nie działa,daemon też.Co robić?
|
A czyta***322;e***347; przyklejony temat o tym zabezpieczeniu?
|
Mo***380;e spr***243;bowa***263; z wersj***261; 5 ?
http://www.gamejack.org/?file=download&lang=german Cho***263; ostanio go***347;cie od SecuROMA maja za du***380;o czasu i post***281;puj***261; w/g zasady "nie umiesz go pokona***263; ? bloklistuj go" SecuROM***8482; has determined that the emulation tool 'Game Jackal' is running. Please be informed that SecuROM***8482; protected applications will not work with such tools. * Please unmount your image, close 'Game Jackal', and insert the original disc in order to start the application. If the application still won't start, please send a SecuROM***8482; analysis file to support@securom.com (see Support Info section on how to prepare and send an analysis file). |
@Mich@ł:
no jasne. tylko że z tego tematu sie niczego konkretnego nie dowiedziałem. |
Taka mała dygresja :) Do tej gry już jest cukierek. I gra działa bez problemu.
Więc po co bawić się w kopiowanie do obrazu, żeby gra dała się odpalić. I to samo tyczy się starforca, wystarczy pobrać cukierka i grać :spoko: |
@up
cukierek, cukierek.. ciagle o cukierku.. moze bys cos pomogl i powiedzial jak zrobic bez cukierka.. jak by chcial cukierka to by sie nie pytal wogole nie? ja tez mam ten problem. |
jacie jaki nerwowy...sam se pomóż... jak tak się do innych odnosisz to ci nikt pomocy nie udzieli...a cukierek i tak jest najlepszy, oprócz tego jest jeszcze opcja szukaj i google :P
...a może ty nie wiesz co to cukierek... łał:jeep: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |