![]() |
ok, wracając do problemu nagrywania plików powyżej 2gb, możliwe że ona dobrze nagrywa, a problem tkwi w czytaniu takich plików przez winde, pożyczyłem od kumpla gierkę na płycie dvd, u niego chodzi normalnie a u mnie "windows nie może czytać z tego typu dysku. dysk moze byc uszkodzony lub uzywa formatu niezgodnego z systemem windows. mam system plikow na kompie ntfs, windows xp + sp1
|
Cytat:
Wiec jesli rozumiesz co to firmware(bois) ........... a na pytanie o sterowniki sam sobie odpowiedz .............. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No ciekawe to co piszesz :P |
ok, mam 1650, windows xp sp1, nagrywarka na sucho bez żadnych biosów i sterów, czy powiniennem coś wgrywać? jeżeli tak to może ktoś powiedzieć dokładnie co
|
Total komander :) i blizniacze programy
|
Cytat:
|
podzieli***263; na mniejsze kawa***322;ki......tak ***380;eby by***322;o zgodne ze standartem DVD- je***347;li chodzi o plik wideo....
|
Cytat:
|
:czytaj:
btw. system plików fat32 obsługuje pliki do 4GB i nie on jest tutaj problemem tylko maksymalny rozmiar pliku dla DVD który wynosi dokładnie 2GB. (ISO9660) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
faktycznie nagrywałem z e:, na którym mam fat, z formatem nie tak łatwo bo nie mam gdzie danych uchować, więc problem tkwił w formacie dysku z którego nagrywałem? Jak tak to wielkie dzięki za odpowiedź:spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |