![]() |
benq 1650 problem z nagrywaniem
Witam, mam taki proble, mianowicie jak nagrywam płytki dvd(próbowałem na titanium i tdk) pliki większe niż 2gb (około), to potem komp nie chce tych płyt czytać, jak nagrywalem całą płytkę plikami naprzykład 700 megowymi to było wszystko ok, nagrywałem normalnie iso, próbowałem też udf, i tak i tak nie czyta mi tych płyt, proszę o pomoc
|
Masz system plikow fat 32 a trzeba miec ntfs jezeli masz xp to latwo przekonwetowa***263; ...
Wpisz w google fat32 to ntfs napewno cos znajdzie ;] |
faktycznie nagrywałem z e:, na którym mam fat, z formatem nie tak łatwo bo nie mam gdzie danych uchować, więc problem tkwił w formacie dysku z którego nagrywałem? Jak tak to wielkie dzięki za odpowiedź:spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:czytaj:
btw. system plików fat32 obsługuje pliki do 4GB i nie on jest tutaj problemem tylko maksymalny rozmiar pliku dla DVD który wynosi dokładnie 2GB. (ISO9660) |
Cytat:
|
podzieli***263; na mniejsze kawa***322;ki......tak ***380;eby by***322;o zgodne ze standartem DVD- je***347;li chodzi o plik wideo....
|
Cytat:
|
Total komander :) i blizniacze programy
|
ok, mam 1650, windows xp sp1, nagrywarka na sucho bez żadnych biosów i sterów, czy powiniennem coś wgrywać? jeżeli tak to może ktoś powiedzieć dokładnie co
|
Cytat:
No ciekawe to co piszesz :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |