![]() |
ToCA Race Driver 2-- BŁAGAM O POMOC!!!!
Mam orginała (na CD) i chcę zrobić tak aby chodziło bez orginału- kopia. Mam Starfuck'a i mini-image z http://cdru.nightmail.ru i niewiem zadobrze co z tym mam zrobić. Jak sprawdza Starforce płyte (cztaj: obraz płyty) to pochwili wychodzi że numer seryjny jest zły czy coś takiego że niemoże go dopasowac do płyty w napędzie a kod jest prosto z pudełka przepisany chyba że czeba jakiś inny.
Proszę o "poradnik" krok po kroku od zrobiebienia obrazu po włączenie gierki. Mam nagrywarke CD i DVD jakby to miało jakieś zanczenie. Proszę o kontakt przez gg: 6152181 albo można pisać na forum. Szukałem na ten temat ale starsznie chaotycznie to wszytsko wygląda i niemogę się połapać:( PROSZĘ POMUŻCIE!!!!!! |
|
w jakis sposub w tym artykule wczescniej niezauwarzylem likn***243;w do nast***281;pnych krok***243;w, my***347;le ***380;e b***281;dzie dzai***322;a***263;
|
Ma ktoś gotowy log z toca rd2, bo niewiem coś mi nie idzie są jakies cracki do bus hound'a bo to jest wersja dwutygodniowa i niemożna bufora zmienic i chyba dlatego mi nie odzie bo jest ustawione na 4:(
|
Nieda si***281; jako***347; inaczej?? To dzia***322;a tylko w zwyk***322;ych nap***281;dach w nagrywarce niepujdzie :(
|
niepujdzie to napewewno :D ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:07. |