![]() |
Zamykamy. Były problemy przez torrenty, więc proszę nie tworzyć więcej tematów z prośbami o zaproszenia na polishtracker, czy inne tego typu zerwisy
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziekuje:) |
Cytat:
90% releasow na takich "polskich" serwisach to i tak alieny z mininovej itp. |
Cytat:
Tak też myślałem... chociaż mparzy mi się jakiś dobry serwis torrentowy, kurcze szkoda ze już nie ma torrent dream torrent (TDT) :). świetna stronka z opisami filmików i nawet nie musi być szybkia (noc jest dluga ;) ) najważniejsze, żeby ściągało się, a nie jak na emule stało w kolejce...:( Wystawiłem tam kiedyś świetny filmik z wyścigami na 1/4 milę, poisy quadami, palenie gumy, motor z turbo po tuningu, itd. trwał 1h i był profesjonalnie przygotowany znalazlem kiedyś, że to jest 2-ga część i jest 1-sza i 3-cia. Podobno nawet w realizacji tego filmiku brał udział jakiś polak... Filmik nazywał się chyba 2fast2real for hollywood... nie pamiętam dokładnie. Niegdzie więcej nie spotkałem tego filmiku na torrentach, a w emule 4-5 osób mialo ten filmik czyli wieczność sciagania. Miałem nadzieje, że polish tracker to właśnie taka stronka, gdzie można spotkać dobre filmy, a nie najnowszy shit. Takie, które nawet nie pokazały sie w kinie lub są kultowe, a o nich nigdy nie słyszałem... Sorki za OT Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesl idasz jakiemus oszustowi to Ty poniesiesz za to kare. Moga Cie za to wyrzucic. Takie sa tam reguly. Takze lepiej ostroznie do tego podchodz. |
Ratio jak ratio, ale jak bedzie czeatowal to dostaniesz warna na miesiac :czytaj:
|
a ja mam jeszcze dwa zaproszenia i dam je, kazdemu kto sie po nie zglosi, i w nosie mam czy bedzie dbal o ratio czy tez nie, ja o swoje dbam, i niech kazdy sie martwi o siebie a nie za kogos.
Pozdrawiam pisac najlepiej na gg:1667660 |
Cytat:
Koniec tego offtopica :D @aeiouy majac dotep do takiego lacza chyba nie warto bawic sie w pt (ze wzgledu na predkosc) bo i tak sciagniesz blyskawicznie |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli potrzebuje szybciej coś ściągnąć to idę na ogólnodostępny AP i tam jest około 2,5 raza szybciej tak mniejwiecej :) P.s. Tylko dlatego ze mam dostęp do łącza na ATR to mogę wytrzymać 7 GB limitu na neo Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |