![]() |
no to ot zagadka rozwi***261;zana i to w***322;asnie widzia***322;em w g***243;rach tylko go***347;***263; kurde zdo***322;a***322; mnie nabra***263; hehe :)
|
archelologia w toku:
bedac w 3miescie przypomnialem sobie ten topic, jak zobaczylem te urzadzonka - Mickey Mouse z malzonka tanczace przy radiu :) sprzedawali to po 10pln za parke :D w kazdym razie jakosc wykonanania badziewna, ale robilo wrazenie Zona podeszla i sie spytala jak to dziala w zestwie sprzedawana jest bardzo cienka gumka wibracyjna rozpina sie ja miedzy radiem a czyms tam na niej zawieszone sa figurki :) podniesc je mozna - bo maja taki tekturowy haczyk na plecach, ktory po prostu naklada sie na gumke, a ta wibruje proste rozwiazanie magicznej sztuczki w zestawie sa figurki, gumka i instrukcja obslugi - nie kuilem, ale wiem juz jak dziala :D |
dajcie se siana z pilka w tym topicu :D
a ja dalej twierdze, ***380;e to jako***347; inaczej dzia***322;a***322;o :D |
hyhy
jezeli niemcy strzela w miare szybko pierwszego gola, to ogladam dalej, licac na kolejne kilka pieknych bramek, jezeli do polowy bedzie 0:0 to przestaje ogladac, bo Niemcy wygraja tylko 1, 2:0 ;) |
Cytat:
|
b***281;dzie 4:0 dla niemc***243;w :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tak wygladalo tez jak ja widzialem.. niesamowicie! ale kupilem i okazalo sie, ze to pic byl :/ |
wiec moze jakies na magnesowane te fig.
|
Cytat:
Gość radio odsunął i wszystko spadło... |
No Patrix ja też tego typu rzeczy widziałem w większych miastach wiele lat temu. Ja żyłki nie widziałem, ale być musiała, bo z tego co wiem - prawo grawitacji jeszcze nas obowiązuje ;)
|
Cytat:
czytać pierszy post :D |
przeczytaj dokladnie - dziewczyna nie jest czescia wyposarzenia :(
to najpowazniejszy minus tego uzadzenia :( |
Cytat:
A umiesz tanczyc;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:32. |