![]() |
Kreatory aukcji Allegro - PILNE!
Niegdys jeden ze znaminitych uztykownikow tegoz forum poslal mi na mejl w zgrabnej paczce kilka kreatorow aukcji. Niestety, baza majli mi gdzies wsiakla i nie posiadam jzu tego pliku a potrzebuje je na dzisiaj nagodzine 11.00 :-/. Prosze wiec kazdego kto moze w tej wkestii pomoc o wyslanie tego na moj majl (podany w podpisie) lub tez wystawienie na jakis darmowy serwer. Po tym temat mozna zamknac. Pozdrawiam...
|
Cos tam poszlo ;)
|
Ilość załączników: 5
Wysłałem co tam miałem ;)
PS Wrzucam też tu, może komuś się przyda :) |
juz wysylam :D
|
Jestescie wielcy - uzyskac pomoc w 8 godzin! Dzieki :-).
|
M@x, dosta***322;e***347; co***347; naprawd***281; wartego uwagi? bo teraz i ja potrzebuj***281; czego***347;, a to co mia***322;em to jako***347; mnie nie zadawala... kupi***322;em nawet dzi***347; jeden na allegro ale te***380; mi jako***347; nie odpowiada :|
|
A do czego wam sa potrzebne jakies generatory? :P nie mozna tak sobie jednego Stylu lub szabloniku napisac? :P
|
@REi : jak sie ma czas ;-)... Ja nie mam - potrzebowalem cos szybko wygenerowac i to zrobilem.
@gallus - raczej nic ponadto co spotykasz na aukcjach... Moge wrzucic na Rapid jesli chcesz, napisz PM w tym wypadku. Ale cudow sie nie spodziewaj ;-). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21. |