![]() |
Witam,
To już stare dosyć, widziałem dwa z tych "filmów", myślałem że się posikam. Zwykłe czary-mary a`la filmy "chacerskie" zrobione z kompilacji jakiejś niewinnej binarki, w Linuksie wszystko, puszczone na konsolę wygląda "groźnie" i "poważnie". Świetny jest też ten "hackerski" kodek, o którym chyba nikt nie wspomina. Od tamtego dnia: straciłem apetyt, niedosypiam, i.. się boję. Nie wiem bowiem co można uzyskać w osiedlowym LANie? :) Z piosenki, z pamięci, iestety nie pamiętam czyja: "..w powietrzu wisi coś dziwnego, irracjonalne jakieś zło, ma się ochotę na jednego, i prawdę mówiąc, tylko to.." (itd. - nastrój idealnie pasuje). Żal i tylko że nie podali danych tych ponoć uwięzionych - wysłałbym im paczki. Krótko, komercha nas pożera, a łosiem każdy być może.. Kto tanio kupi przepis: jak zostać milionerem, składajac długopisy? jedna Pani kupiła i teraz każdy weekend spędza na Karaibach :) Pozdrawiam |
jak coś jest localhost to zabić ||
|
Pewnie ucz***261; jak shakowa***263; komputer o adresie ip 127.0.0.1
|
widze ze na hakerstwie sie znaja :D
... wiedza co robi trinity w matrix reloaded ... SSH CRC-32 :rotfl: http://szkolahakerow.pl/grafika2/clip_image013.jpg |
Ja mu juz schakowa***322;em spluczke w kiblu przy pomocy starych sprawdzonych sposobow - Liczyd***322;o rz***261;dzi :P
Zadnych ksiazek i kursow nie potrzebuje, naiwni ci rzymianie. |
Cytat:
|
Kurde musze to kupi***263; koniecznie!! Bede master of hacking i bede taki jak w filmie hakerzy z Angelina Jolie:) Tylko dwie noce, p***243;jde pod budke telefoniczna z moim ***322;aptokiem i zhakuje NBP na koszt TPSA hahahaha:)
Nie no tak na powa***380;nie, jak kto***347; chce mie***263; wi***281;cej wiedzy na temat sieci i administracji, niech sobie lepiej kupi dobra ksiazke w ksiegarni na ten tamat:) Gwarantuje ze wiecej sie dowie. |
najlepszy jest admin w firmie hostingowej :D
|
oni mowia prawde - jezeli czyjes umiejetnosci hakerskie wynosza zero to po 2 dniach beda wynosic 2 x 0 czyli ZERO! :hahaha:
|
Cytat:
|
nast***261;pi koniec ***347;wiata :D
|
Zatem we wtorek, najp***243;***378;niej ***347;rod***281; CDRinfo przestanie istnie***263; ||
|
:hahaha: i tyle, bo po co więcej pisać? :>
typowa maść na szczury. |
Jak zostać hakerem w 1 lub 2 noce...
Zastanawiałem się czy nie lepiej umieścić tego tematu w humorze...
Na początek może ten artykulik Artykuł No i główne danie: :D Szkoła Hakerów |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |