ricardo55551 |
19.06.2006 11:22 |
Nie startują oryginalne gry komunikat„Znaleziono napędy wirtualne, prosze o ich wyłąc
Witam Wszystkich
Tak jak wspominałem w temacie po włożeniu do napędu oryginalnej płyty z Doom 3 pojawia sie komunikat o wykryciu napędów wirtualnych. Dziwne jest, że przed instalacją DOOM 3 z orygianłu miałem rzeczywiście zamątowane w Alcoholu 120% i demonie obrazy innych gier: Call of Duty i NFS i wszystko śmigało Ok. Jednak po jakimś czasie zaczął sie wyświetlać wspomniany komunikat i przestały sie uruchamiać z CD (oryginały) i z obrazów. Po przeinstalowaniu WIN XP ponownie zainstalowałem DOOM3 i było OK., ale gdy zamontowałam Alcohol 120% problem sie powtórzył pomimo ,że nie tworzyłem żadnych napędów wirtualnych. Nawet po odinstalowaniu alcohola komunikat o wykryciu wirt. nap. nie daje odpalić Dooma z CD. Próbowałem użyć programu do ukrywania napędów i też nie dało rezultatu (pomimo to ,że nawet nie miałem ich zamontowanych***61514;)). Wygląda na to ,ze jak zainstaluje alcohol 120% pojawia się ten problem. Czy jest na to jakaś rada ?? Czy może to przypadłość WiN XP SP1 i SP2
|