![]() |
LG-GSA 4167B po ze zmienioną strategią na x2 PROSZE PILNIE !!
Witam mógłby ktoś wrzucić Biosa dla LG-GSA 4167B ze zmienioną stragtegią abym mógł nagrywać płytki prędkością x2 naprawde jest to BARDZO PILNE
|
Lepiej zmie***324; p***322;ytki na lepsze, z pr***281;dko***347;ci***261; x2 nagrasz bzdury, nie dane. :P
|
Człwieku możesz sie wypowiedzieć na temat !! Nagwyam na Verbatimach AZO Adv.+ x16 DVD+R prędkośćią x4 bo nagrywarka nie obsługuje x2 :/ A nagranie płytki taką prędkością jest mi potrzebne dla PS2
|
Cytat:
|
ten koles jest smiesszny chyba nigdy nei nagrywal gry na ps2 , ja piernicze sa programy ktore nagrywaja 2 i nie trzeba wgrywac zadnego innego biosu , ale po co mu ta predkosc na nagrywam 8 na plytach sonego i gra smiga nawet sie nie zacina
|
Cytat:
Witaj, Nie to abym Cię chciał urazić, daruj mi pytanie: po co ten wstęp? Po co atakujesz Kolegę pytającego a nie samo pytanie? (problem) Dziwi mnie że Moderatorzy tak często tu przymykają oko na zwykły brak kultury. Daruj mi Neotom1 ale część Twojego wpisu nic nie wnosi do tematu. Pozdrawiam |
Niestety, takie czasy, kolego @Gomez47, dzieci neostrady atakuj***261;, chcesz pom***243;c, dostajesz bluzgi. :|
A co do atak***243;w - nie b***243;j si***281; u***380;ywa***263; tego http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/report.gif przycisku, dok***322;adnie po to jest, moderatorzy nie zawsze s***261;, nie wsz***281;dzie maj***261; czas zajrze***263;. :mruga: |
Witam raz jeszcze,
Tytuem wyjaśnienia, nic nie mam ani przeciwko Koledze, ani przeciwko "ostrym" polemikom, które sam lubię ale z tematem, i na argumenty, a nie z ludzmi temat poruszającymi. Co ma bowiem wspólnego z PS2 (konsola o ile wiem, nigdy jej nie mialem w rękach, przepraszam) z rzekomą "..śmiesznością kolesia.."? Jaka to odpowiedź? Spróbuję jednak doradzić: http://www.tweak3d.net/articles/ps2repair/ znalazłem dokładny opis - jak "ożywić" odczyt w starszej konsoli. Wiele zdjęć powinno zniwelowac angielski tekst. O ile mi ogólnie wiadomo to zmiany strategii zapisu - tu w dół na 2.4x - są bardzo ryzykowne, nie tylko dla jakości zapisu ale i dla mechaniki napędu. Wiele z nich po prostu "nie wyrabia" przy tak wolnym zapisie. Mój DVD nawet najstarsze (2.4x na etykiecie, bywają jeszcze) zapisuje jako 4x i nie zdarzyły mi się problemy z odczytem potem. Oczywiście pisze o odczycie na PC, nie na konsoli, pojmuję problem ale może wyczyszczenie pomoże? Pozdrawiam |
po 1 nei jestem dzieckei m neosyrady dal mnie to taki sobie net alezy jeszcze jak go skonfigurowac panie Gomez47 , a jesli chodzi o wypalanie plyt na ps2 to nie zalezy od predkosci tylko od nosnikow , ja tak jak napisalem polecam plyty sony accucore , nie mam zamirau miec pretensji o takie cos tylko chcialem stwierdzic ze i powiedziec koledze ze powinnien sprobowac palioc na chych nosnikach bo nie ma zadnych problemow i nie zalezy to od predkosci
|
Cytat:
DO WSZYSTKICH Przeważnie gry na PS2 wymagają wypalania x2 lub x4 max x6 nie więcej, skoro tutaj są tacy spryciarze wypalcie x16 i puście płyte w PS2 (dajmy na to jedną z najbardziej stremowanych gier jest GTA SA bądź Shaodow of Collosus) jestem ciekawy czy nie przeczyta czy pójdzie cewka. Wybaczcie ja z konsolami mam spore doświadczenie i takich głupot jakie wam opowiada NEOTOM1 niesłyszałem zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz bo żal mi ciebie dziecko. Temat do zamknięcia poradziłem sobie na Verbatimkach DVD-R moge nagrywać x2 Pozdrawiam |
wiem o tym daltego wypalalm predkoscia 4 X jak pisalem powyzej na tych nosnikach co podalem sonego
|
Daniu jestes taki modry sam jestes dzieckiem , nie wiesdz ile mam lat to nie opowiadaj bzdur , myslisz ze co 16 x wypalal popier.............dolilo cie , masz fajnei w glowie poukladane idz sie lecz na nogi bo na glowe juz za pozno , po 1 czytaj wszysstkie posy anie tylko ostatni bo nie jazysz o co w tym chodiz , wroc sie do 1 klasy na lekcje czytania
|
Sądze po twoim toku myślenia ile masz lat bo piszesz takie bzdury że szok. Po drugie trzymaj sie tematu
:ban: |
twoj tok myslenia tez jest inny jak u dziecka 2 letniego jak masz cos do meni to zacznij pisac na gg aie nie tu , co chcesz sie popisac ??
|
ja tam kumplowi do ps2 wypalam verbatimy,Tdk X8 i chodzą ale GTA SA dziwnie chodzi bez różnicy czy jest wypalony X2 czy X8
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:41. |