![]() |
==PrzYRODA 4 i LASERLOK==
witam.
Mam do skopiowania Przyrode 4 i po ClonyXXL ma wykryte zabezpieczenie Laserlok . Ustawilem co treba w Alcoholu i rowniez w cloneCD ale niestety po zrzuceniu zawartosci plytki i zamontowaniu obrazu w virtualu niestety plytka mi nie startuje brak autentycznosci pzry uruchamianiu programu wywala blad. Przejrzalem rozne posty na temat tego zabezpieczenia ale niestety nic nie zadzialalem. Mam 3 wypalarki cd-Liteon i 2 dvd Nec i Pionner ale na kazdej z nich ten sam efekt . moze ktos pomoze jak to obejsc ?? pozdro:> |
Udalo mi sie zrobic poprawnie zrzucic zawartosc na HD i pod napedem virtualnym program wchodzi na tomist po przegramiu na plytke bez zaznaczonego konczenia plyty niestety wywala blad !! :(
|
A moze nagrac alkoholem z jakims tam rofilem probowales?
|
Skopiowanie zale***380;y do nagrywarki i tylko od niej w A120% najlepiej najnowszym ustaw profil odpowiedni, odczyt najlepiej do x12 i zobacz czy uda si***281; obraz zrobi***263;. Przed nagraniem podepnij go pod nap***281;d wirtualny zobacz czy dzia***322;a, jak mo***380;esz wypalaj te***380; jak z najmniejsz***261; pr***281;dko***347;cia i na markowych p***322;ytach.
|
oki udalo sie :)
pozdro dla all !! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |