![]() |
a propos konkursow
pamietacie sopot festiwal? w czasie trwania koncertow byl konkurs sms w rogu ekranu caly czas napis na zywo przypadkiem sie cala rodzinka urlopowalismy wtedy w gornym sopocie - jakies 400m od opery lesnej - przesuniecie tego co bylo slychac przez okno a tego co bylo w telewizji bylo... kto zgadnie? PRAWIE GODZINA wiec nastepnym razem prosze wysylac wiecej sms :D na pewno wezma udzial w losowaniu... ktore sie zakonczylo przed rozpoczeciem konkursu :D no no, ja rozumie - roznica predkosci dziweku i swiatla... na 400m to bedzie prawie godzina :rotfl: |
Cytat:
NIKT NIE ODGADŁ/OBLICZYŁ PRAWIDŁOWEJ ODPOWIEDZI :> A bikiniary zadały następną zagadkę już ze składaniem wyrazów z literek.:ysz: |
kaloryfer
|
a jaka byla odpowiedz prawidlowa ? :D
|
Cytat:
Dzwońcie, dzwońcie ... 3zł za minutę plus vat .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sto pięćdziesiąt sześć podzielić na jedną czwartą i dodać sześć razy jedenaście. Tak to same dziewczyny przeczytały.:respect: Podpowiedzią miało być, że jest to liczba pomiędzy 100 a 500. Dochodzę do wniosku, że mnie w szkole jakiejś dziwnej matematyki uczyli... Ale teraz za drogiego ministra edukacji Romana nawet dwója z matury powoduje jej zdanie, więc co można zarzucić biednym "dziewczynom w bikini"? Z drugiej strony program jest nagrywany w Wilnie (podobno!?!Kim jest bogini w bikini?), a jak powszechnie wiadomo, na wschodzie wszystko musi być inne (nawet tory na ch.j szersze). |
pewnie haczyk jest w znaku " : "
bo czemu raz jest : a potem / ? :D |
W***322;a***347;nie leci program "Dziewczyny w bikini" i na zagadk***281; ile to jest:
156 : (1/4) + 6 * 11 jaki***347; klient odpowiedzia***322; 690, a dziewczyna na to : niestety nie. Po prostu brak s***322;***243;w.:rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
|
A teraz do Matki zacznie przychodzi***263; spam, bed***261; dzwoni***263; r***243;***380;ne firmy. Tanio sprzeda***322;a swoje dane... 200 z***322;.
|
No, dzisiaj doszla kaska przekazem ;-D.
|
No dobra zabawiliscie sie w detektywa ale nad czym tu sie tak /rozkminiac/ :D wyglada normalnie a solar i tapeta z (prawie) kazdej laski gwiazde zrobi...
|
Ale jaja - tego sie nie spodziewalem ^^.
Buahaha! Wczoraj rodzice z imprezy wrocili dosc pozno. Okolo 2 w nocy obudzilo mnie dzwonienie telefonu. Okazalo sie, ze matka zadzwonila na jeden z takich 'programow' w tvn7 ;-D. Podala haslo i sie rozlaczyla.., zaczeli oddzwaniac i wlasnie ten dzwiek mnie obudzil. Pozniej wybierala 3 cyfry od 1 do 16 i.. wygrala 200zl ;-D. Hahaha, maja przyslac w przeciagu 14 dni roboczych, ciekawe.. Z tego co ja widzialem to chodzi im glownie o zdobywanie danych osobowych - bez zgody na przetwarzanie nie dostajesz nagrody ("rezygnacja z wlasnej woli" jak to powiedzieli - dzwonili tez dzisiaj po pesel i cus tam jeszcze). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |