![]() |
Bug. Jaki deweloper, taka gra (albo odwrotnie, nie mogę się zdecydować). ;p
|
wiecie co zrobiłem? zamiast wymieniać grę... kupiłem kartę 2 GB! Wszystko śmiga cacy :P no ale mogliby pisać na pudełku na jakie karty pamięci działa, no... <grrr>
|
Dla mnie to całkowicie nowa informacja, że gra niby może nie współpracować z MSD 2GB<. Dziwne. Ale jak chcą wymienić i ma to niby pomóc to możesz.
Wersje Platinum to europejskie wersje gier na platformy Sony, które mają obniżoną cenę ze względu na fakt sprzedania więcej niż 500000 w jakimś tam okresie czasu (kiedyś było milion...). Charakteryzuje je to, że są w obleśnie srebrnych pudełkach. ;] Są więc wydawane później, dostają nowy ID produktu i możliwe, że w tym przypadku jest nowsza wersja gry (w sensie, że w reedycji naprawili ten bug - jeśli rzeczywiście był, jeśli mówią prawdę). |
Wymieniaj! Zaprogramowali gre, ktora nie obsluguje duzych kart, to niech stana na wysokosci zadania i rozwiaza problem ;-)!
|
najpierw wcale, a potem przez PSP... i nic to nie dało. (z komputera to ja umiem tylko tapety itp pościągać prosto na kartę :3)
- - - hej! ci z EA mi odpisali, że ta gra nie obsługuje kart większych niż 2 giga. i zaproponowali na wymianę HP i Czara Ognia Platinum. Czy to coś da? Jeżeli Essential nie działą, to czy Platinum będzie działać? i ważniejsza część pytania: czy na pudełku z grą gdzieś jest napisane, z jakimi kartami pamięci są kompatybilne? |
Karte formatowales z poziomu PSP czy przez komputer?
|
:) :) :)
kupiłem sobie PySyPy 3004 :P ALE!: :( dokupiłem Harry'ego Pottera 4 na dysku UMD (Seria PSP Essentials). Bez karty pamięci (4 giga) śmiga normalnie, tylko nie można zapisać. Jak wkładam kartę, i włączam grę, potwierdzam, żeby sprawdziło tę kartę i buba. Nie chce iść dalej. Po prostu gra stoi w miejscu. Karta jest Supported, więc nie wiem, co może być nie tak. W sieci kilka osób miało ten problem, ale nigdzie nie było opisane, jak temu zaradzić.... Inną grę, już do kompletu (Jak and Dexter) włączam bez problemu z tą kartą. Wiecie co jest nie tak? Mam najnowszy soft (6.31), bo musiałem pobrać do dema Dragon Balla... Nie mam pomysłu, więc sądziłem, że może wy mi pomożecie... Aha, wszystko kupowałem nowe z Empika... :/ |
na szczęście jestem laikiem i ignorantem, więc pogoń za białymi krukami mi nie grozi :3
|
Te z górnej półki nie, na alledrogo np. Gorzej z tytułami niszowymi.
|
kolo333, no bo widzisz, mam zamiar zagrać w "stare" (no może nie tak do końca) gry, ale przyjemnie byłoby od czasu do czasu kupić sobie jakiś nowszy tytuł... a skoro nic już nie wychodzi...
... to nawet coraz trudniej byłoby dostać stare gry. |
Mam na myśli śmierć rynkową, a nie tą "sentymentalną". Ja co i raz odświeżam sobie Crasha czy Spyro - mam powiedzieć, że ta konsolą wciąż żyje? ;]
Zauważ też, że większość ludzi ma ********* na punkcie nowości. Gry dla nich muszą być nowe, inaczej po nie nie sięgną. :hmm: |
PS2 umrze kiedy po prostu nie bedzie Ci sie chcialo grac w zaden tytul. Ja gram caly czas. Ostatnio wyszlo NBA 2k11, zaraz wyjdzie PES 2011 - wiec jezeli PS2 umaralo to chyba zostalo reanimowane z pozytywnym skutkiem (chwilowe zmartwychwstanie?). Gier jest cala masa. GOW i GOW II. GTA:LCS, GTA:VCS, Black - w te gry nie pograsz na PC. Ja wole rozlozyc sie na kanapie i popykac w cos z padem w reku niz garbic sie przed monitorem z myszka w lapie. ;)
Czy sie oplaca? Zalezy za ile. :P |
Berion, właśnie dlatego, że jest nieporęczne ;-)
dzięki za pomoc i za odpowiedzi. Już wiem, że na 100% wybieram PSP :) |
A dlaczego PS2 nie do wszystkiego? Dlatego, że nie jest małe i poręczne? ok.
Gry na PSP to gry na PSP, a nie zubożone wersje gier na PS2. Było parę portów z PSP na PS2, ale trzymały ten sam poziom co na PSP. PSP tak, ze dwa może. W drodze jest już nowa generacja handheldów. PSP2 i 3DS. PS2 nie umiera, PS2 umarło. Dawno temu. To normalna kolej rzeczy, stare konsole najdalej rok po premierze nowych są wypierane z rynku. |
to może inaczej.
PS2 będzie tylko do gier a PSP już do prawie wszystkiego. Czyli widać przewagę PSP. Jednakże jeżeli gry na PSP są poobcinane (jest mniej ukrytych miejsc, mniej misji czy też funkcji, etc.) niż na PS2 to dalej zastanawiam się co wybrać. 1. Czy gry są takie same, czy jednak usunięto niektóre możliwości na PSP w porównaniu z PS2? (Co jest lepsze pod względem gier- tych samych tytułów na PS2 i PSP-?) 2. Czy PSP jeszcze przetrwa parę lat? (pod względem, że PS2 już umiera, a nie wiem jak jest z PSP...) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |