![]() |
Cytat:
Może to i błędne koło, ale zawsze jakieś utrudnienie dla szarego usera kompa. |
Ilość załączników: 1
Kolejny wydany patch w wersji 1.4 i podwyższone zarazem zabezpieczenie.
Zmiana na wyższe zabezpieczenia pomoże im tak jak zmarłemu kadzidło. Gra(kopia) działa nadal.:spoko: :piwo: |
Teraz to ju***380; nie rozumiem Twojej wypowiedzi..
P***322;yta p***281;k***322;a w nap***281;dzie czy po***380;yczy***322;e***347; j***261; od znajomego? P***281;k***322;a w nap***281;dzie - reklamuj, po***380;yczy***322;e***347; od znajomego - nielegalne :P |
Cytat:
|
Cytat:
A pomocy nikt Ci nie udzieli, bo przyznałeś, że używasz słodzika.. Zatem jest to nielegalna kopia :P |
zauwazy zauwazy pierwsze co zauwazylem to wlasnie to tylko ze uzylem cenzury oczywiscie wiem ze niemozna wymawiac tego slowa
|
Nagroda w postaci zcerwonej kartki wyslana, ale pewnie nawet nie zauwazy.
|
Cytat:
|
Hejka Mam heroes 5 od jakiegos czasu i jest problem moj sprzet spelnia wymagania tej gry gdy ja wlaczam jest good ludki sie bija "zycze im szczescia na nowej drodze zycia"nvm robie sobie profil wlaczam kampanie gra sie laduje "no super zaraz sobie popykam ;> " a tu pstryk gra sie wylacza i THE BUG XD wyskakuje blad na srodku ekranu ..... oczywiscie mam c****a ale znajomym gra chodzi na tym samym c****u bez zazutow
|
Ilość załączników: 1
Tylko w celach informacyjnych :
Poprzez kolejny patch ludki z Sony podnieśli poprzeczkę : 7.00.00.0149 |
u pierwszy raz widze taki komunikat
|
wywala komunikat (heroesowy) please insert original disc not backup.
|
Cytat:
Nie wiem jaki posiadasz napęd lecz u mnie np czyta bezkolizyjnie na Aopen cdrw i Aopen Cd. |
@pawelblu poszukaj na necie programu BWAEdit podepnij plik obrazu i sprawd***378; czy krzywa jest w miar***281; regularna.
|
Dokladnie tak bylo. Moze ta predkosc byla za wysoka ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:44. |