![]() |
DEViL MAY CRY 3 : SPECiAL EDiTiON [ PC ]
Chce sie powiedziec : nareszcie!
Pojawila sie dlugo oczekiwana konwersja jednej z najlepszych gier na PS2 w historii! Cytat:
|
To już lepiej by zrobili jakby przepisali DMC1 - zdecydowanie lepszy i ciekawszy. DMC3 jawi mi się jako nie tylko przesycony japońskimi pierdołami (kalibru Dante z gitarą), ale i silący się na tanie efekciarstwo... kto grał ten wie 8-)
|
Ouch ta gra jest swietna :D Zaluje, ze nie mam konsoli, gralbym juz dawno.
Dziala mi plynniej niz "konwersja" ONI3 I nie wiem, moze dlatego, ze nie grywam czesto w tego rodzaju gry, ale jest miejscami cholernie trudna :D |
Cytat:
Mam i przeszedlem bez wiekszych problemow na PS2. Tylko ze ja mam wersje japońską a ta jest latwiejsza od europejskiej. Podobno opcja easy w wersji europejskiej jest odpowiednikiem hard japonskiej. Takze mialem łatwiej :P Ogólnie gra świetna, dużo leprza od 2 ktora mam... w 1 nie gralem..... Fakt gitara troche przegiecie ale juz leprza gitara od zywych czolgow..... Pozdrawiam Darek |
@Berion - pomysl o marketingu. Kto przepisze teraz gre sprzed paru lat? Kto ja kupi? Mysli sie nie tylko o fanach ktorzy chodza do kumpli na konsole, ale tez o ludziach ktorzy po prostu kupia to jako "dobra gre". Ja tam jestem zadowolony - chodzi plynnie, ladnie wyglada i ma klimacik!
|
Nie slyszalem nigdy nawet tytulu tej gry..
Jestem gorszy? :-) |
Cytat:
Pewni dlatego ze na XBOXa nie wyszla, ale zeby nawet nazwy? :P |
@Smartek - najwyzszy czas zagrac! Poczuj pieklo w rytmie Hard Rock'a :-).
|
@Smartek
Ty masz za to Otogi :P @M@X To to ja wiem, ale gdyby dodać jakieś bonusy, lokacje etc. to dlaczego nie? Nie no, co by nie mówić: konwersja na PC to dobry krok, ale wątpię aby ta gra na tym rynku odniosła jakiś sukces. Gatunek ten na PC wymarł eony temu, do tego dochodzą wspomnine przeze mnie wcześniej duperele japońskie (dużo ich nie jest, ale...) i sterowanie (na klawiaturze sobie tego nie wyobrażam). Ktoś przeszdeł poziom trudności DMD? Ja wymiękłem na PS2. BTW: Jeśli ktoś chciałby w to zagrać to polecam o niebo lepszą DMC1. Tam Dante to zimny madafaka, zwiedza się ciekawie wystylizowane zamczysko, a i poziom trudności jest większy. DMC2 to siano, a DMC3? Najbardziej przeszkadza mi postać Dantego - rozwydrzony, bezczelny szczeniak, matrixowe zapędy, jego "yuuuuhuuu" i kretyńska gitara jako broń! No cóż... lepszy rydz niż nic :D |
....a tam dupa @max / berion nie znacie si***281; seria DMC jest cienka i sie moze umywac, juz bardziej mi sie podoba***322; Chaos Legion (jest tez na PC 2XCD)
|
Chaos Legion? Daj spokój...
Skwituję to tylko milczeniem... :D |
Po screenach i opisie wydaje sie fajne :-)...
|
Chaos Legion było chyba w ostatnim CDA :)
Co do DMC3 - to kumpel mówił mi, że bez pada ani rusz... dlatego nie wiem czy warto w ogóle próbować :P |
Pagerus - nie warto, uwierz mi. Choc niezlej jakosci replik Dual Shocka 2 pod PC USB mozna nabyc na allegro juz za 25 zl jak sie dobrze rozejrzysz. Ja wlasnie uzywam takiego potworka i sobie chwale. "PRAWIE" jak konsola :-).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |