![]() |
List tymczasowo niedostępny zasypuje skrzynkę e-mail
Ilość załączników: 1
Sprawdzam właśnie pocztę i widzę coś takiego jak na obrazku.
W treści mam : Cytat:
O co chodzi, jak się tego pozbyć, bo nowe maile cały czas nadchodzą ??? pozdrawiam edit: myślałem, że to coś ze skrzynką onetu, ale inna poczta przechodzi prawidłowo ... |
Wylogowac i zalogowac znowu ?
|
Cytat:
|
Wylogowac, wyczyscic ciasteczka i zalogowac - tak zrobiles ?
Inna propozycja: Zmien w profilu tymczasowo maila, zaczna dostawac mase zwrotow i niech se sami rozwiaza problem, a ty przez pewien czas sam bedziesz nadzorowal prenumerowane tematy, a jesli ich nie masz to przez jakis czas ci to roznicy nie zrobi :) Lub napisz maila do admina. |
potwierdzam u mnie to samo - na prenumerowanym temacie
Alternatywne_przeglądarki_internetowe_-_newsy,_proble i tylko z tym jest problem reszta dzial powiadomien prawidlowo mozna by sprobowac anulowac prenumerate |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
mam wrazenie ze to ONET nawala :(
|
Cytat:
na razie spróbuję przeczekać, może coś się samo naprawi ;) napiszę jeszcze, że u mnie ten problem występuje z tematem : "Nagrywanie *.ape (ogólnie obrazów) ściągnietych z Korei, Chin, Japoni" |
u mnie tez cos jescze lepiej bo zaczel i tu wywalac
Temat: "=SO-8859-2?q?Odpowiedź_na_temat:_'Bittorrent'?= juz chyba pomoglo zalogowalem sie na poczte prze www i te tematy nie zchodza z serwera onetu - usunolem recznie i narazie jet oki |
właśnie zrobiłem to samo i chciałem pisać, że po sprawie :), czyli to sprawka onetu
na razie wszystko wygląda OK :spoko: pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie |
Chodzilo mi tylko o wpisanie jakiegos fikcyjnego maila zeby zwroty szly :P
|
Cytat:
nie wiem co się dzisiaj dzieje z tą skrzynką, ale z kolejnym tematem mam to samo, znowu muszę się logować przez www i kasować ręcznie, cholernie denerwujące :( |
Dzisiaj to samo u mnie
|
ja też miałem to samo.. i to różne listy, nie tylko z forum..
Onet znowu szaleje.. Tym razem przebrał miarę i przenoszę się na gmail. Muszę tylko poczytać, jak to w miarę bezboleśnie zrobić. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |