![]() |
Brudna gra Intela...
Cytat:
|
Cytat:
|
... a ja nie mogłem sie dowiedzieć, od pracowników MM, dlaczego nie mają kompów na AMD, dziwne miny robili. teraz wszystko jasne :wow:
|
Dziwne ze jakis list sie ostal, po co zachwuja dowody przestepstwa. Czyzby media markt juz nie sprzedawal niszczarek dokumentow ?
|
Cytat:
|
mam tylko nadziej***281;, ***380;e AMD we***378;mie si***281; do roboty, bo na dzie***324; dzisiejszy to kupi***322;bym procek Intela...
a w MM faktycznie zestawy zawsze na Intelach, nawet kilka lat temu, kiedy AMD przebija***322; cen***261; i szybko***347;ci***261; to nie by***322;o... |
Cytat:
|
Witam !
Może coś w tym jest ogólnie co pisze @Qbi@k - np. ceny Celeronów są ostatnio niskie - zwłaszcza tych starszych pod socket 478 - wiem, że wydajność ich nie jest wysoka - ale dla większości użytkowników - zadawalająca - a cena bardzo zachęcająca ;) Więc może i do nich dopłacają ?? Pozdrawiam ro29 |
robi sie teraz halo o nic
intel przyspieszyl date premiery core 2 duo z 23 na 14 lipca a trzeba czyms zniechecic ludzi tyle, ze ten temat to nic nowego a intel sieciom takim jak mm czy firmom jak dell obniza dosc znacznie ceny procesorow jesli sprzedaja tylko intele nie ma tutaj calej tresci bo rzad niemiecki chcial sprawe wyjasnic ale pismaki nie dali im owego dokumentu, na ktory sie powoluja dziwne nie ? |
A sk***261;d takie info? Mo***380;e jaki***347; link?
|
Cytat:
--- zrodlo: http://www.benchmark.pl/ W innych serwisach tez widzialem tego newsa ;] Wystarczy poszukac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:43. |