![]() |
Na jakiej płycie jest mediacode i jak ją nagrać ?
Witam mam nagrać gierke używając mediacode : DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03
Nie wiem nawet co to jest. Pomocy ! Czy to mediacode występuje na poszczególnych nośnikach dvd ? Jak tak to na jakich ? Pozdro |
zbytnio nie wiem o co Ci biega, ale mediacode to oznaczenie producenta no***347;nika (czyli tego kt***243;ry wyprodukowa***322; podk***322;ad, a nie tego kt***243;ry go firmuje), kt***243;re zobaczysz np. w cd/dvd speed jak prze***322;***261;czysz na zak***322;adk***281; "info o dysku"
|
a który z tych mediacode co podałem jest najlepszy ?
|
Cytat:
Chodzi oczywiście o STEK BZDUR Bez urazy, ale możliwości są dwie: Albo towar był wyjątkowo dobry 8 ) Albo poziom na forum jest zbyt niski, żeby nadążyć za myślą przewodnią tegoż zagadnienia :hmm: :czar: |
Cytat:
|
viva - nie wiem kto ci bzdur naopowiadal, ale wiecej tego bubka nie sluchaj
nagraj to na jakijs dobrej plycie i tyle |
Git nie macie pojęcia oco mi chodzi nawet a wpierdalacie sie ze śmiechem nara wam poradziłem sobie już
|
@viva a netykiete to znasz?
Masz szcz***281;***347;cie ***380;e na forum mamy wyj***261;tkowo ***322;agodnych mod***243;w. U mnie za tak***261; odzywk***281; dosta***322;by***347; bananka na kilka godzinek. |
Podejrzewam ze to lsita nosnikow, na ktorych mozna nagrac image ze spiracona gra ze StarForce'm i bedzie dzialac, ale nie udowodnie tego...
|
spox temat :> a tobie ziomuś @viva2006 polecam do poczytania
http://forum.cdrinfo.pl/faq/55259-kt...prawdziae.html |
Cytat:
poradzil sobie i nawet ladnie podziekowal :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |