![]() |
Nagrywanie na płytach 870 MB
W jakich programach można nagrywać na płytach o pojemności 870 MB (płytę tą widzi jako 700-kę).
|
... Nero, WinOn i pewnie także innych.
|
zajrzyj tu
http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2054093546 |
Polecam CD MATE w wres. PL polecam bo naprawde dobry program :) Połączenie Nero z Clonem.
.................................................. .................... Pozdrawiam Face OFF |
Cytat:
|
Cytat:
|
... owszem nie rozpoznają, ale nagrywają (a chyba o to ci chodziło). Poczytaj o overburningu, pełno tego na forum, zobaczysz jak pięknie nagrywają.
pzdr |
pokaż mi progs który dobrze rozpoznaje 99min? takiego nie ma, a Nero nagrywa takie płytki na zasadzie overburningu. nie narzekam :P
|
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/overburning.php3
tu masz liste programów które powinny nagrac 870MB |
Mam lite-on ltr-52327S (najnowszy firmware), nero 5.5 i nie moge nagrac 870 MB. Over burning ustawiony spoko i dupa. Nie widzi wcale plyty, albo podaje, ze nosnik jest zapisany.
|
Dziwne... Wystarczy ustawić opcję "zezwalaj na overburning", następnie wybrać nową kompilację (jako pojedyncza sesja), a potem bezpośrednio przed nagraniem zaznaczyć opcję "Disk-At-Once" i wszystko powinno grać, więc nie wiem w czym jeszcze może tkwić problem :-?.
|
sluchajcie, wogole nie dziala mi overburning. Sprawdzalem na 700 MB. Zrobilem overburning na 717 MB i nagralo sie rowne 700 MB, ktore idzie odczytac a pozostale 18 MB nie da sie odczytac. Co jest z ta moja ku..ą ?
|
a na jakiej plytce? 870? bo jak nie to moze plytka nie dala rady tyle upchac ;)
|
Juz nagrywa na 800 MB (platinum), ale moj stary naped nie odczytuje wszystkiego a na 870 (emtec) juz nie chce palic. Podaje, ze nosnik jest zapisany. Moze wczesniej go uszkodzilem. Bo tak wogole spier....... dwie 800 MB
|
jak nagrywarka?
sa nagrywarki ktore nagraja na 800 ale juz tego nie odczytaja sa tez takie ktore moga zostac uszkodzone przez takie experymenty oba powyzsze przypadki dotycza starych zabawek (4lata i wiecej) no i tamat sprzed dwoch lat odkopany, a na gorze jest przyklejony dotyczacy takich problemow ;) edit: dobra - doczytalem ze 52327s, czyli bez najmniejszyvh problemow nagywa i czyta 800 i 870 wszystkie ustawinia poprawne? zobacz przyklejony u gory topic no i emtec to raczej marne nosniki (basf robil dobre kasety ale nie plyty), moze to kwestaj zlego nosnika, zobacz na innym |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |