![]() |
płyta dwuwarstwowa
Mam takie pytanko.Chciałem kumplowi przegrać płytę dvd (dwuwarstwowa)o pojemności 6.91G. Zrobiłem obraz płyty Alcoholem,wrzuciłem czystą płytkę i niby nagrywało.A po zakończeniu okazało się że na płycie nic nie ma.To znaczy pokazuje właściwości -zajęte miejsce 0,wolne miejsce 0.Czemu mi nie nagrało tej płyty..?Oczwiście nagrywarka też jest dwuwarstwowa.A może coś trzeba zmienić w opcjach Alcoholu?
|
plyta ktora kopijujesz to film, jakas gra, plyta juz nagrana z danymi?
plyta na ktora nagrywasz byla dwuwarstowa? czy jest widziana teraz jako czysta czy nie? jaka to plyta? pusciles moze sama symulacje (zdaza sie...)? |
Płyta którą chciałem skopiować to koncert dvd.Płyta do nagrania oczywiście była dwuwarstwowa TDK.A po nagraniu jak ją wrzucam do napędu ,to wpierw pokazuje komunikat że to pusty dysk.Ale gdy wejdę w właściwości tej płyty to mam zajęte miejsce 0,wolne miejsce 0.I nic na niej nie ma
|
Po pierwsze:
-Alcohol jest ostatnim programem, ktory bym zastosowal do przegrywania filmow na DVD! Po drugie: -zrzucic nieskompresowana zawartosc plyty na dysk (np. DVD Shrinkiem, DVD Decrypterem) powtarzam bez kompresji!!! -nagrac normalnie za pomoca Nero, albo innego programu. Tyle. Sprawdz czy plyta nadaje sie do nagrania - byc moze rzeczywiscie dales symulacje, albo Alcohol wykryl jakies zabezpieczenia i ...wykonal myk :) |
Nie pro***347;ciej AnyDVD+CloneDVD i zaznaczy***263; by zrobi***322; kopie 1:1 ???
|
napisz jaka masz nagrywarke i zobacz na plycie czy jest cos wypalone (inny kolor plyty w wypalonym miejscu)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |