![]() |
mam takie pytanko
mam takie pytanko mam problem z 5. misja, a w***322;a***347;ciwie nie problem tylko nie umiem znalezc bonusu ;/ ktos mi powie mo***380;e gdzie go znajde mam juz tyle, w miare mozliwosci prosilbym o screeny lub dokladne wyjasnienie z gory dziekuje :
http://img98.imageshack.us/img98/8936/beztytuuia2.jpg |
WinXP SP2 PL i Commandos po zainstalowaniu wszelkich dost***281;pnych ***322;at nadal nie chce si***281; odpala***263; .. po prostu czarno i nara. Wyrzuca z gry . Ma kto***347; rad***281; na takie zachowania ?
|
Cytat:
Dzi***281;ki @REi za info. |
Z ciekawosci sprawdzilem i potwierdzam - Commandos: Beyond Enemy Lines z pakietu Commandos Antologia od Cenegi uruchamia sie i co wiecej dziala ;) bez problemu na Winzgrozie XP.
|
Cytat:
Ja mam Win2k i wywala mi komunikat, ***380;e dzia***322;a tylko w ***347;rodowisku Win98 :ysz: Szuka***322;em jakiego***347; patcha ale nic nie znalaz***322;em. |
Właśnie zaczołem grać w Commandos: Behind Enemy Lines, narazie doszedłem do 3 planszy.
Cytat:
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!! |
Co do Commandos 2 to szukaj na planszy samochodu - szybciej uko***324;czysz misj***281; :>
Ja zawsze jak si***281; dorwa***322;em do niego to gra przypomina***322;a Carmageddon i niestety dzi***281;ki temu traci***322;a troch***281; na uroku. No i zbieraj bonusy, dzi***281;ki temu b***281;dziesz mia***322; dodatkowe ciekawe misje/plansze. Ch***281;tnie przypomnia***322;bym sobie pierwsz***261; cz***281;***347;***263; ale z tego co wiem chodzi tylko na Win98 :/ |
Nie skomentuje bo.. jeszcze w 3 nie gralem ^^ ale z tego co czytalem to o ile wiecej uzywa sie brutalnej sily to gra dalej polega na skradaniu i planowaniu. Ja zagram w 3 za jakis czas bo narazie przechodze 2 a ze nie mam czasu za duzo grac wiec ciagnie sie to i ciagnie ;)
|
Cytat:
|
1 byla trudna wiec w 2 obnizyli poziom (i dlatego od 2 powinni poczatkujacy zaczynac) natomiast w 3 poziom jest ponoc tak wysrubowany ze bez quicksave zo chwila nie da sie przejsc gry. Sam trening (w 3 jest caly objasniony przez lektora - nie to co w 2 :D ) nie nalezy do najlatwiejszych a jak to stwierdzil redaktor GameSpot'a - trening pokazuje nam jak latwe misje nie beda. Wiec zanim sie ktos za 3 zabierze polacam sie z 2 dobrze zapoznac ^^
|
Swego czasu grywałem nieco w Commandos - pierwszą część konkretnie (zresztą jedynka i jakiś tam dodatek do niej chyba były również w CDA)... fakt - poziom trudności był dość duży - chyba dlatego nie udało mi się skończyć gry :P
Co do dwójki to jeszcze nie wiem - nowe CDA mam - ale jeszcze nie instalowałem... jakoś ostatnio czasu nie mam na granie za bardzo... |
commandos 1 z dodatkiem to było coś.
tam naprawdę trzeba było nieźle główkować, żeby zaliczyć misję. akcje jak w części 2 gdzie można było wszcząć alarm i wybić całą ekipę były nie do pomyślenia. najmniejszy błąd -> alarm i po ptakach :P nie zapomnę ostatniej misji w podstawce, gdzie trzeba było zabić... hehe :P czy misji z dodatku na bocznicy kolejowej, gdzie naprawdę trzeba było mocno się wykazać... |
Cytat:
Z podpisem rzeczywiście przesadziłeś. Zmniejsz go albo usuń tą animację, bo będziemy musieli sami to zrobić. |
Cytat:
No ale nic, mysz rozkręciłem i - o dziwo - udało mi się naprawić :) O dziwo dlatego, że kilka rzeczy było ułamanych i generalnie już się na internecie rozglądałem za nową (niestety chyba już nie ma możliwości dostania - A4 Tech Navigator Presto 125 - dla mnie najlepsza mysz, jakiej kiedykolwiek przez kilkanaście lat korzystania z różnych komputerów i urządzeń wskazujących używałem), ale udało się i działa całkiem znośnie :) Ale do Commandosów jeszcze nie wróciłem, bo udało mi się wczoraj uruchomić w końcu Kroniki Riddicka i musiałem trochę potestować :) Niezła gra :spoko: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |