![]() |
Cytat:
Bo robiłem to wielokrotnie i wypróbowywałem wszelkie możliwości :czytaj: :taktak: |
Je***347;li oryginalna p***322;yta (z reklamami) chodzi***322;a w stacjonarce prawid***322;owo, to widz***281; dwie mo***380;liwo***347;ci:
- usun***261;***322;e***347; (hide block) za du***380;o z p***322;ytki. Mo***380;e korzystaj***261;c z Hide all wyci***261;***322;e***347; co***347; istotnego? - masz "uszkodzon***261;" wersj***281; Remake'a. Wiele problem***243;w z Remake'm wynika***322;o w***322;a***347;nie z tej przyczyny ;) |
Cytat:
To znaczy faktycznie udało się usunąć reklamy Ale po wybraniu z pilota stacjonarnego DVD opcji MENU Menu (chyba Root Menu) jest statyczne bez możliwości wyboru: SCENY i START FILMU No i przy okazji menu to nie jest zapętlone - a być powinno Any ideas? :idea: BTW Używałem do tego wersji DRP 3.4 :czytaj: :ysz: |
Cytat:
|
czarna owca ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Było o tym już sporo :fiu:
|
reklamy
czesc jak usunac reklamy innych filmow na plycie DVD
|
Sorry, zainstalowa***322;em CloneDVD2 i usuno***322;em te reklamy. Jeszcze raz przepraszam, poniewa***380; w tych sprawach (DVD) jestem noga i musz***281; si***281; podszkoli***263;. ;)
|
Cytat:
Normlanie jak grochem o ścianę :sciana: Jak byś tak choć sprubował instalnąć CholeDVD2 podać programowi lokalizacje tych plików na dysku do byś szybko zauwazył, że tych reklam pozbylbyś się już dawno ... powiem więcej bardzo dawno || Nie twierdze, że akurat CloneDVD2 jest najłatwiejszy (najłatwiejszy jest dla mnie) równie dobrze można użyć DVDFab, jak i innych ... Ale :nie: ty wolisz pisać cięgle, że chcesz wywalić reklamy ale żadnego z programów nie instalłeś i nie sprubowałeś :ysz: Jak taki problem stwarza zainstalowanie którejś aplikacji pokroju CloneDVD2 to zawsze możesz wywalić rencznie pliki z dysku poczym użyć odpowiedniego programu do znormalizowania takiego filmów, na pewno potrwa to owiele dłużej i jest trudniejsze ale skoro łatwe metody cie nie interesują to już twój wybór :taktak: Na tym zdaniu kończe moją wypowiedz w tym temacie i proponuję na temat :gerda: motywując to stwierdzam, że wszystko na temat usunięcia reklamy zostało już powiedziane ;) |
DVDRemake - opcja Hide Block
PGCEdit - opcja Kill playback + przeci***261;gni***281;cie Vobblankerem. Zostaje Ci wszystko co chcesz, wylatuje wszystkom co chcesz... |
Tylko ja chce mie***263; wszystko. Czyli menu, wszystkie napisy i wszystko, tylko bez tych reklam w osobnych Vobach.
|
A najprostszy do tego PGCEdit... :P
|
CloneDVD prostrzy ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |