![]() |
[Serial] Deadwood
http://images-eu.amazon.com/images/P...2.LZZZZZZZ.jpg
Cytat:
|
Zauwazylem, ze ma bardzo wysokie noty. Zarowno na filmweb jak i na imdb.
Bede musial sie w niego zaopatrzyc. |
Wlasnie skonczylem I sezon. Dziwi mnie to ze serial jest tak malo znany... Jak dla mnie lepszy od PB.
|
Obejrzalem 7 odcinkow. Nie jest co prawada zly bo widzialem gorsze ale troche statyczny. Strasznie malo akcji. Liczylem na cos wiecej. A jakas obyczajowka sie z tego zrobila. I do tego to cocksucker . :) Nie podoba mi sie postac Calamity Jane - strasznie niechlujne babsko.
|
Hehe ja nigdy sie tak nie usmialem :D Rozmowa z chinczykiem mnie rozwalila :D (cocksucker! cocksucker! cocksucker!). A to babsko jest takie prawdziwe jak nic innego w tym serialu. Postacie sa bardzo przekonywujace :D W sumie akcji duzo nie ma :hmm: Ale ten serial cos ma co trzymalo mnie bardzo dlugo przed monitorem ;]
|
Pewnie te dialogi :D
Ostatnio to prawie spadlem z kanapy jak to ogladalem. Stoi sobie ten koles Cutter chyba, a obok niego ta qrewka z Gemu i rzuca haslo"Chcesz szybkiego lodzika?"Koles mowi, ze nie, dziekuje. A ona na to: a to wpadne to tego zydka, moze on bedzie chcial. Te dialogi tam to rzeznia. |
Dialogi rozwalaja :D
Mozna spasc z krzesla xD To pewne x) |
trzeba sie bedzie w niego zaopatrzy***263; || ktos zna jakies pewne i szybkie zrodelka ?:>
|
Z torrentow chyba najlepiej ;] Jak mozna to dam linka :)
|
A mozna ;p nie obraze sie :)
|
Skonczylem dzisiaj 2 sezon. Od jutra biore sie za trzeci. :)
No moze jeszcze dzisiaj podpatrze troche pierwszy odcinek z 3 bo ciekawy jestem jak tam sytuacja bedzie wygladac. |
W***322;asnie biore sie za zasysanie 1 sezonu :P
|
w***322;asnie koncze 1 sezon ... troche sie za malo dzieje , czasmi potrafi przynudzi***263; ale ogolnie bardzo pozytywnie jestem zaskoczony ;]
Teksty bomba ... czasmi nie ogarniam ze smiechu :] cocksucker xD |
|
No szkoda bo serial wymiata :D
Ale cos czuje ze jeszcze powroci na ekran ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:26. |