![]() |
Dziwny problem z wieżą i CD AUDIO..
Witam
Mam nietypowy problem, posiadam nero express 6 i win xp sp2 (w sumie to koleżanka :D ja za nią się pytam bo już nie mam pojęcia o co chodzi). oraz dwie nagrywarki LG: DVDRAM GSA - 4167B firmware DL13 oraz CDRW GCE - 8520B firmware 1.00. Mój (jej) problem polega na tym że nagrane przez nią płyty cd audio są odtwarzane wszędzie poza jej wieżą (2 letni samsung). Dziwne jest to, że jak ja nagram płytę na swojej ngrywarce to jej ją odtwarza. Problem do niedawana nie występował gdy używała Win ME i Win on cd.. Co mam zrobić żeby ta uprata wieża odczytała w końcu płyty z jej nagrywarki?? Nagrywała na słabych płytkach, na tdk i verbatim też nie idzie... ale od innych ludzi odczytuje.. (zeby uprzedzić pytania, próbowałem nagrywać u niej na media playerze ale to chyba nic nie da bo to korzysta z pluginu nero.. na inny program niz nero nie ma licencji..) Pomóżcie bo ja już nie mam kompletnie pomysłu.... Pozdrawiam |
A może koleżanka używa do nagrywania metody track-at-once, do płyt audio lepiej stosować DAO.
Cytat:
|
tak probowa***322;em media playerem, te***380; nie odtwarza, m***243;wi***322;em jej ***380;eby nagrywa***322;a w DAO i to te***380; nic nie daje...
|
Jaka szybko***347;ci***261; nagrywasz ja audio 8X lub 12X nie wiecej wiec moze za szybko
|
najwolniej jak jej pozwala czyli 8x...
|
ta sytuacja wyst***281;puje przy obu nagrywarkach?
|
Wg niej tak, i na jednej i na drugiej..
|
Wes od kole***380;anki nagrywarke i nagraj u siebie plyte audio lub ***347;ci***261;gnij jaki***347; program do nagrywania audio i zobacz czy jak nagrasz u kolezanki to bedzie dzialalo
http://www.burn4free.com/ ----darmowy program |
Ok spr***243;buje..;)
|
Jezeli U Ciebie Sie Nagra To Polecam Windows Od Nowa Zainstalowac
|
Ok dzi***281;ki Wam za rady, je***380;eli dalej b***281;dzie jaki***347; problem to si***281; odezw***281;..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |