![]() |
Cytat:
Pastele sa i byly zarowno 48x jak i 52x. Oczywiscie obaj sprzedawcy sprzedaja te same plyty. Myslisz ze dystrybutor dostaje troche Pastela 48x i troche 52x i czesc sprzedawcow kupuje jedne, czesc drugie :) ?? |
Kupiłem od Kopiera płyty z aukcji Verbatim Pastel disc (Made in Japan)
Niestety, okazało się że owszem, płyty na opakowaniu mają Made in Japan, ale oprócz tego także "a Mitsubishi chemical company". Taiyo były x48, płyty od obydwu sprzedawców są x52 więc sądzę że wszystkie podane wyżej to MCC /CDLAND odpisał mi że czeka na odstawe i jeszcze nie wie czy jego płyty są "made in japan"- sugeruję mail/... pod spodem płyty są bladozielononiebieskie, środek jest matowy, kant otworu także. Pomimo zdjęcia na aukcji Kopiera płyt x48, na opakowaniu, i w opisie aukcji jest x52. PS Wg mnie w obydwu przypadkach aukcja dotyczy tych samych płyt. PS 2 Na kilku płytach barwnik jest jakby rozlany, wokół wewnętrznej krawędzi... :wow: PS 3 Wg cdspeed to JEST Taiyo, dye type 1. |
wszystkie.
|
Pastele - które oryginalne?
Witam serdecznie.
Ostatnio mam zamiar kupić cookie z Pastelami, ponieważ potrzebuję najwyższej jakości płyt CD. Jako że w skelpach koło mnie ich nie widziałem wybór padł na allegro. Nie za bardzo orietnuje się w płytach CD (na codzień używam DVD), a na allegro widać Pastele w dwóch, rożnych opakowaniach - stąd moje pytanie, które są tymi oryginalnymi Pastelami? :ysz: Oto dział: http://allegro.pl/search.php?string=...4524&country=1 Wyraźnie widać dwa rodzaje opakowań. Dziękuje za wszelką pomoc i pozdrawiam. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |