![]() |
Cytat:
a napisy to można ciąć :taktak: co nas obchodzi kto robił kanapki ekipie. ;p to jest offtopic :P |
Cytat:
Hmm :) a ja myślałam ze Verbatim od Mitsubishi jest dobrą płytą :) i wcale nie byla tania. W kazdym razie juz sobie poradzilam;) poucinalam niepotrzebne napisy i wszystko sie zmiescilo. Dzięki wszystkim za pomoc i sorry za offtopic na koncu:) pozdrawiam |
Zastosuj lepszą płytkę...
Taniocha ma to do siebie, że... jest tania :czytaj: Alternatywnie użyj programu który to zmieści, np CloneDVD2 :) |
Maly ot...
Zaznaczyłam Direct stram copy i faktycznie rozmiar wyszedl normalny. Niestety jest asynchro i w pewnych momentach obraz sie tnie. Co wy na to?:) |
Cytat:
|
W menu Video&Audio(Streams) zaznacz "Direct Stream Copy"
|
W opcjach kompresji wybierz "direct stream copy" :czytaj:
|
Cytat:
Ja mam taki problem z VB przycinam... pozniej "save as" i z pliku 349mb robi sie wiele wiekszy ok 1 gb... na czym polega moj blad? Nie chce zeby program zmienial kompresje, rozszerzenie pliku... ma tylko uciac troszke :) |
VirtualDub
|
Cytat:
Mam caly sezon rodziny soprano - 13 odcinkow... wiec za bardzo nie moge zmniejszyc... moge ewentualnie uciąć tytułową piosenkę na poczatku i napisy końcowe. Czy ktoś może polecić jakiś prosty program do tego stworzony? Ale musi byc banalny w obsludze :D |
wiem, ***380;e plextor "wspiera" overburning dvd, benq chyba nie
wi***281;c zmniejsz ilo***347;***263; danych tak do 4,38GB |
Zrobi***263; mo***380;na, ale chyba nie na ka***380;dej nagrywarce - najlepiej przetestuj p***322;ytk***281; nero cd-dvd speedem i dowiesz si***281; ile ponad mo***380;esz wypali***263; ;)
PS Zmniejsz troch***281; obrazek albo wstaw miniaturk***281; bo forum rozwalasz ;) |
Nagrywanie DVD+R i mało miejsca...
Mam problem... musze koniecznie nagrać coś na płyte DVD+R. Niestety w nero wyskakuje błąd
http://images4.fotosik.pl/69/d831b285b0f9ad40.jpg Nagrywam na DVD+R Verbatima od Mitsubishi, nagrywarka BENQ-1640DW Nie wiem, moze moje pytanie wyda sie glupie ale czy mozna zrobic z plyta DVD cos w rodzaju Overburn'a?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:39. |