![]() |
No to jakie to by***322;y opony. Chcia***322;em sprawdzi***263; czy mi google dzia***322;a i co***347; znalaz***322;em, ale potrzebuj***281; model opony.
|
Cytat:
jedrus, koncz ... wstydu oszczedz :sciana: |
|
Cytat:
Cytat:
Aha.. zapomniałem - ty już tego nie czytasz. Ale w takim razie odpowiem sobie dla zasady - może i swojej, ale po prostu nie lubię pozostawiać dyskusji niezakończonej. Jakoś taki głupi szacunek dla rozmówcy mi na to nie pozwala.. Cytat:
|
700 za goodyeara 165/65/14 to tak sobie... w koncu to zwykle 14.
|
Cytat:
Otoz fora dyskusyjne i wszystkie grupy dyskusyjne sa po to aby rozwiazywac problemy, ktorych jeszcze nikt nie rozwiazal, a reszte odpowiedzi znajdziemy na google. P.S. I nie truc mi dupy, ze jest cos takiego jak offtopic bo to calkiem inny swiat. Chodzi o konkretne sprawy, a nie bajery typu, ze dostalem dzisiaj jedynke w szkole i jest mi smutno z tego powodu. Wiec musze sie jakos wyzalic. |
Cytat:
Z tych pierwszych 6 wytycznych spełniam wszystkie, a co do samej 'pozycji' przechowywania, to i tak raczej myślałem o pionowej, ale będę o tym pamiętał. A i 40-100 za przechowanie przez kilka miesięcy nie wydaje się zawyżoną kwotą. Zapytam o to przy okazji. |
Cytat:
Co do przechowywania opon - też nie wolno ich tak rzucić w kąt. Jak leżą "niewygodnie" to po kilku miesiącach się odkształcają i nie da się ich wyważyć - w ekstremalnych przypadkach w ogóle nie nadają się do jazdy. Jak przechowywać opony |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A co do wiarygodnego źródła informacji.. Ponieważ każdy chwali to, co ma, a w dzisiejszych czasach można się przejechać i na dobrych znajomych, wolę zasięgnąć infomacji także z innych źródeł. A najcenniejszym źródłem informacji są dla mnie doświadczenia innych osób. Cytat:
Jeszcze co do google - znajdziesz tam wszystko, jeśli dobrze poszukasz. W takim razie po co fora dyskusyjne? Odpowiedź na praktycznie każde pytanie jest już na internecie, po co dodatkowo 'zaśmiecać' go takimi miejscami jak to..? |
Cytat:
Cytat:
|
Ok, czyli podno***347;nik, ani nic takiego nie jest potrzebny. To dobrze :)
A co do ca***322;ych k***243;***322;, to na razie dowiadywa***322; si***281; ojciec, ale za tak***261; cen***281; to prawie na pewno m***243;wimy o samych oponach. Zreszt***261; nawet tak wol***281;, bo ***322;atwiej mi dwa razy do roku pojecha***263; na kilka godzin do warsztatu, a w domu gdzie***347; upch***261;***263; same opony, ni***380; ca***322;e ko***322;a (niby niewielka r***243;***380;nica, ale jednak). |
Cytat:
Czasem warto 'pogooglować' albo przejrzeć grupy dyskusyjne, żeby się dokształcić, naprawdę, daje to satysfakcję, że człowiek sam coś znalazł i się nauczył, a nie walić ze wszystkimi pierdołami na forum... Poza tym, jak masz takiego znajomego dobrego wulkanizatora, to chyba masz wiarygodne źródło informacji, nie sądzisz? dla ułatwienia: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...3%B3%C5%82&lr= |
Cytat:
Zdejmujesz koło, potem oponę, potem zakładasz nową, potem pompujesz do niej powietrze(trzeba przypilnować, aby było odpowiednie ciśnienie), potem wyważasz koło, potem przykręcasz do samochodu, potem robisz analogicznie z resztą kól, potem płacisz, potem wyjeżdżasz z warsztatu. Szerokiej drogi:spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |