![]() |
Gdzie we Wrocławiu przyciemnić szyby?
Jak w temacie. Zna ktoś dobry serwis, który przyciemnia szyby w samochodzie, który by polecił we Wrocławiu?
Chodzi o przyciemnienie folią. Z góry dzięki. |
Cytat:
lepiej jest napylić warstwę "przyciemniacza" |
Cytat:
|
tylną i tylne boczne szyby można nawet zamalować samemu farbą olejną i nikt się do tego nie przyczepi jeśli samochód ma prawe lusterko. :taktak:
Przepisy mówią tylko o tym że przednia szyba ma mieć 75% przepuszczalności światła a przednie boczne po 70% |
Cytat:
|
Tak jak koledzy powy***380;ej napisali, przednie boczne szyby mog***261; by***263; przyciemnione 30% a przednia 25% a tylne mozna sobie zamalowac albo jak kto woli wstawic blachy :P
A propos tematu to ja tylko chcialem wiedzie***263; gdzie takie co***347; we Wroc***322;awiu mog***281; zrobi***263;? ;) |
Polecam Autoszyby Jaan :)
WROC***321;AW ul. ROBOTNICZA 40 B tel. (071) 359 16 03, fax (071) 793 18 18 PN-PT 7-19; SOB 8-13 adres email: jaanwro@jaan.com.pl Bardzo profesjonalne podejscie do tematu. Ja robilem w Katowicach caly tyl, po 4 latach efekt dalej super. |
Mozna samemu...dlaczego nie?
W Norauto jest folia do samodzielnego przyciemniania. Przednia moze byc 30%, boczne przednie 25% przyciemnienia...wiem, bo kumpla zatrzymali, i jakos to podobno sprawdzili i go puscili, ale fakt...czesto go zatrzymuj***261; za to, zeby skontrolowa***263;. |
A ja sobie przyciemnie z 50%, a co i tam i tak w kraju nie jezdze :P
|
Cytat:
|
przyciemnij sobie 100% bedzie zabawniej...
|
Cytat:
samodzielnie to nie bardzo bo porobia sie babelki i lipa... |
Cytat:
:tak!: |
Najsmieszniejsze jest to, ze zgodnie z przepisami tylna mozesz meic... przyciemniona 100%! Jednak jesli dojdzie do wypadku, na pewno prokurator w akcie oskarzenia na pewno nie zapomni ujac Twoich fascynacji tuningiem ;-)...
|
Cytat:
Nie badzmy minimalistami, niech przyciemni o 12300%, tak po epopejsku. :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |