![]() |
Cytat:
Dobre płyty to nie zawsze znaczy drogie płyty, w/g mnie dużo lepsze od verbatimów crystal są benq:) i na dodatek są tanie jak żur, z płyt cd to jeszcze verbatimy pastele, i niektóre platinumy. Jeśli chodzi o płyty dvd to polecam Sony D11 :1miejsce: , verbatimy pastele , ogólnie bez sensu pisać które płyty dobre a które złe bo to wielka loteria :zongluje: dziś będą dobre takie a za miesiąc inne , ale czytając forum regularnie na pewno będziesz na bieżąco :konf: |
Cytat:
wiele razy o tym było. uwierz mi opcja "szukaj" nie gryzie (( ;) |
to jakie plyty bys proponowal bo mam dosc sporo kolekcje filmow :) a nie chcial bym zeby za np pol roku nie mogl ich odtwozyc
|
Cytat:
- nagrywać na dobrych płytach w/g mnie Verbatim Cristal są kiepskie - bez znaczenia co nagrywasz na płytach [filmy,dane itp.] |
Jak nagrywac plyty ...
Witam podejzewam ze temat byl juz poruszany jezeli tak to przepraszam ale mam pytanie jak najlepiej nagrywac plyty cd i dvd zeby chodzily jak najdluzej :) tz chodzi mi czy zapis TAO czy DAO czy wolniej znaczy lepiej ? i na jakich plytach ? dotej pory uzywalem cd - Verbatim Cristal a dvd + tdk posiadam nagrywarke benq 1655 a chodzi mi o nagrywanie programow filmow itp. z gory dziekuje za pomoc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |