![]() |
Plik Cue nie tekstowy - pomocy!
Witam,
Zassałem z netu płytę audio (jak mi się wydaje) zakodowaną w DTS. Składniki: - Queen II (DTS) v2.0.wav (430MB) - Queen II (DTS) v2.0.cue (1 KB) - Queen II (DTS) v2.0.SFV (379 B) Uznałbym, że wszystko jest OK, gdyby nie fakt, że plik cue nie jest tradycyjnym plikiem tekstowym... tylko czymś binarnym (?) - podobnie plik sfv :( [fragment cue z notatnika: "09Ro'*Ěí¸úoްň0***8240;čŰ***8211;ůůźbę|ŚXĄ***8364; Q0/m***144;***172;;JMşh^Ξ'§zťżQh§@***169;_ęÖ¸+ĎLK}***8226;Ma***144;žPoÉ*eKłtf fN˙W8***131;íŐż***8217;8š¤B_ęŃl Żh ĆO*ÔąO***8249;cĚ˝,\r˙!v÷ťb@/+,.+Ď***8222;"] Dodam tylko dla jasności, że ani Alcohol, ani DemonTools, ani Nero tego nie otwierają. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem? Jak to odpalić? A może to zwykły fake i mam sobie darować? Pozdrawiam Piotr |
Spr***243;buj otworzyc tego cue EAC-iem. Je***347;li on tech nie chwyci, to kaszana.
|
Sprawd***378; czy pliki zassa***322;y si***281; poprawnie przez odpalenie pliku SFV np. w TotalCommanderze.
|
Trochę nie wiem jak EACiem można otworzyć plik cue... którą opcję mam wybrać?
A plik SFV też ma wewnątrz krzaczki, a nie tekst TC go nie odpala :/ |
Wedlug mnie jest po rpsotu blednie sciagniety. Cue jest zawsze tekstowy, bo tak przewiduje standard tego formatu...
|
Cytat:
Jeśli to łyknie to dobrze, jeśli nie to kiszka. Coraz bardziej mi wyglada, że masz jakieś faki, albo błędnie ci się ściągnęło. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |