![]() |
ja praktycznie nie uzywam polskich kont. za duzo spamu i reklam. mam od dwoch lat na bluebottle i ostatnio tez na gmailu. zero spamu i zero reklam. polecam oba serwery.
|
nie wiem jak u Was, ale u mnie wyraźnie poprawiło się działanie kont onetowych, wszystko dochodzi szybko i sprawnie, oby nie pochwalić za szybko ;)
pozdrawiam |
Cytat:
EDIT: Właśnie sprawdziłem ilość spamu na onecie. Przez dwa miesiące (czerwiec i lipiec) w katalogu Spam mam 1206 wiadomości!! Do tego jeszcze dochdozi kilkadziesiąt albo i kilkaset wiadomości, które ściągnęły mi się na dysk. |
Ja osobiscie polecam wam na interi, mam tam konto juz prawie dwa lata i dziala bez problemow, w prawdzie mam platny mail ale z darmowymi tez jest dobrze bo wczesniej mialem darmowy, na gmaila wysyla sie bez problemu i w druga strone tez.
P.S. Jak ktos chce mam kilka zaproszen na GMAILA |
Cytat:
|
Z onetem s***261; ostatnio takie problemy, ***380;e szok. Zastanawiam si***281; nad zmian***261;, ale jeszcze nie wiem na co.
Tylko na czas dochodzi spam, ktorego jest mn***243;stwo :> |
Pokuszę się o wstępne podsumowanie:
4 maile wysłane 25 lipca z onetu - doszły w ciągu kilkudziesięciu minut. Na każdy z nich odpowiedziałem natychmiast. Z eircom.net doszedł po 2 godzinach. Z gmaila - 31 lipca krótko po północy. (5 dni) Z wp.pl - 2 sierpnia ok 3 w nocy. (po tygodniu od wysłania!) Z beer.com - nie ma nadal. :| Onetowi - nie, dziękuję, zwykła poczta działa szybciej. :rotfl: |
Mam to samo, kupiłem przedmiot na allegro i wysłałem zaraz emaila z adresem i warunkami zapłaty, a dziś dostałem wiadomość od sprzedawcy z prośbą o kontakt bo nic nie dostał. Aha a o wiadomościach z cdr info o kolejnym wątku w dyskusji można zapomnieć. Onet'owi mówimy stanowcze i zdecydowane nie :nie:
|
W dalszym ci***261;gu jedyny mail, kt***243;ry doszed***322; na onet, to ten z irlandzkiej skrzyni na eircom.net.
O pozosta***322;ych ani widu, ani s***322;ychu... :niepow: |
Czego chcie***263; od darmowych skrzynek... :mruga:
Ja mam na onecie, gmailu, mia***322;em te***380; na wp i neostradzie. Moje Kochanie ma w interii. Podsumowuj***261;c mog***281; powiedzie***263;, ***380;e jest tak od najlepszego: 1. GMAIL . . d***322;ugo d***322;ugo nic... . 2. ONET 3. INTERIA 4. WP . . przepa***347;***263; . 5. Konta tp.pl: neostrada i dawne pakiety (xl.wp.pl) |
Cytat:
Chociaż samych reklam nawet tak dużo nie dostaję, ale spamu.. Ostatnio to naprawdę - 90% korespondencji, która przychodzi, to spam. Przyznam, że zaczyna mnie to już lekko męczyć.. ps. Przed chwilą przyszedł pierwszy mail :jupi: |
Moze pani od przepisywania recznego i wysylania pakietow sie zepsola?
Albo gorzej, moze cos wypaplala i ja przesluchuja. |
Cytat:
|
tylko jest pytanie czy to nawalił gmail?
a może te listy na onet były wysłane :> ^_^ |
Cytat:
@ jou - ja jeszcze nie dostałem żadnego z wczorajszych maili.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:40. |