![]() |
P造ta g堯wna pod s939
Tak sie zastanawia貫m czy sa jakies p造ty g這wne z wbudowana grafika i podatne na podkrecanie procka... :hmm:
Znacie moze jakies? :ysz: |
|
hmm w sumie podkrecil bym ale tylko do 240 :/
Chyba juz znalazlem DFI RS482 INFINITY. Wydaje mi sie ze jest to jedyna plyta glowna na rynka ze zintegrowana grafika + podatnosc na OC :) |
Cytat:
a chipsetu ati na plycie ... strach sie bac :blink: |
jesli masz zamiar przejsc na 939 z czegos wczesniejszego ... to uwazam to za bezsens
|
Mam SocketA :) Co proponujesz? ;]
A ten DFI to maly demon ;) Czytalem recki o nim. |
Nie lepiej juz zainwestowac w AM2?
|
Cytat:
|
Qbi@k@ tylko jednej rzeczy nie rozumiem - moze mnie oswiecisz ...
jaki masz zamiar tam procek wsadzic? |
Athlon 64 3000+ najpredzej albo 3200+.
|
cpu na am2 jest tanszy niz 939
ddr2 sa tansze niz ddr po co sie pchac w 939? |
Cytat:
chcesz wsadzic cos konkretnego i do krecenia na 939 ... to nie lepiej jakiegos selekta np Athlon 64 3000+ S939 BOX selekcja 2600 MHz @4000 lub tego za kolesia recze SELEKT BY KROSTRY ATHLON VENICE 939 @OC! ja swoje box'y 3200+ nie selekcjonowane krece do 248x10 by wiecej musial bym miec lepsze pamieci wiec nie wiem czemu szukasz plyty do 300 jak i tak ich nie zmienisz ... radze kup jakis procesor z odblokowanym mnoznikiem ... |
Cytat:
Ehh te ddr2 :) Zeby to bylo chociaz w jakims znacznym stopniu lepsze od DDR. DDR juz mam (1GB) i nie mam zamiaru kupowac nowych kosci (nie stac mnie). Nie jestem fanem DFI ;] po prostu lepiej sie bedzie krecic na niej. Co do tych prockow to mialbym okazje przetestowania X sztuk i wybrania sobie jednej ;] Takze jest szansa na model ladnie sie krecacy :) |
Cytat:
|
@Qbi@k
tobie plyty nie zabraknie do o/c - braknie ci proca :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |