![]() |
grono.net prosba
Witam!
Czy ma ktoś konto na grono.net i mógłby mi podesłać zaproszenie?? Pozdro i dzięki z góry:piwo: |
Ciekawe to, tylko czy jest ktoś tam zarejestrowany ?
Jakby coś to jestem chętny :ja_chce: :) |
A co mi tam, też chce zaproszenie :) :ja_chce: :)
|
Tez poprosze:)
moj emil aaa1@poczta.fm |
też byłbym zainteresowany ;)
|
dziwi mnie ze bawi Was takie 'grono'.
mi np. wystarczy takie 'nasze' tutaj forum, dlaczego Wam tak spieszno do jakiegos zamknietego grona ?? |
@shuma02 Ciekawość. Chciałbym zobaczyć jak tam jest:)
|
Cytat:
Pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ale fakt, ze przewaznie nastolatki w wieku 13-15 lat tak pisza... pozdro ;) |
Jak chce pogadać ze znajomymi to sie z nimi umawiam na piwko lub kawkę.
dodatkowo maja mój numerek GG i skypa. na cholere mi jakieś ktosie co bedą pewnie walić spamem po skrzyni. no ale może ktoś lubi sie wozić po dzielni z tekstem w stylu: "Należysz do grono.net? nie?! bo JA należe" dziecinada |
ja naleze do grona zostalem zaproszony przez wspolazalozyciela :mruga:
jak ktos chce to walic na priva :) lub jakis komunikator P.S. kto chcial temu poszlo na maila - lecz trzeba troche poczekac bo troche dlugo te zaproszenia leca :tak!: a grono powstalo wedlug zasady ze poprzez, jak pamietam, 6 osob na swiecie mozna trafic na swojego znajomego czy jakos tak |
Grono to fajna sprawa nie spotykałem się z czymś typu poklikash bo są tak ludzie przeważnie w wieku 20 lat nastolatków jest też troche...
"PoKLikaSh?????" ---> jest raczej plagą gadu gadu też jestem zarejestrowany więc jak ktoś chce zaproszenie to z chęcia :) choć do fachwych porad są takie fora jak to :) a na gronie można pogadać z ludźmi ze szkoły lub starymi znajomymi (np grono prawie każdej szkoły jest :) ) |
Dajcie moze screena jak wyglada to forum. Ciekawy jestem jak to wyglada.
|
mółbym dostac zaproszenie? Zobacze co to jest...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |