![]() |
problem ze ściągniętą grą
Ściągnąłem właśnie grę "Da Vinci Code" i mam problem bo jest to tylko jeden plik o rozszerzeniu DAT. Teraz nie wiem co z tym zrobić. Prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam.
|
Cytat:
:help: |
A nie wystarczy format dysku ?
Ze o mozgu nie wspomne. |
bardzo kurde smieszne. Jak macie pisac takie pierdoły to lepiej wogóle nie odpowiadajcie. Ja sciagnałem te gre bo chce zobaczyc czy warto kupic oryginał
|
akurat. od tego czy warto gre kupic masz demo do pokukania. ten kit jest tak sztywny ze ciezko go wcisna***263; :]
|
Cytat:
|
Cytat:
Widocznie warto. |
Cytat:
|
Pewnie t***261; gr***281; ***347;ci***261;gn***261;***322;e***347; z kazzy - co? ||
Oh nie, teraz mi si***281; dostanie.... |
nie ze strony ww.virtualtem.go.pl
|
Cytat:
Nie ma demu, ale skoro sam powiedziales, ze gra jest ok to KUP JA Nie bedziesz mial problemow... |
S***322;uchaj ja nie m***243;wi***322;em ze jest ok ja tylko chcia***322;em j***261; sprawdzic czy jest ok a jak sam sie przyzna***322;es nie ma dema wiec nie mam innego wyjscia. Zreszta ja zawsze kupuje oryginalne gry.
|
Gdzie sie dowiedziales, ze tym forum pomaga sie uruchomic gry sciagniete z internetu?
BTW. dalem pozytywa przez pomylke || moze ktos to naprawi || |
Szczerze mowiac to nie wiedzia***322;em. Jednak***380;e zawsze trzeba spr***243;bowac to najwyzej moderator przeniesie temat.
|
Jak to nie wiedziaLES ?
A nie czytales regulaminu przed zalogowaniem ? Nikt ine uwierzy ze majac pirata kupisz oryginal. Jest szansa ale znikoma. I po jakim czasie przerwiesz gre ? Co do reputki to zepsoles moja prace i teraz wyszlo na remis :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |