![]() |
Montaż filmów z płyt MiniDVD
Witam serdecznie.
Mam kilka płyt MiniDVD (pamiątka z wakacji:)). Poszukuję programu, który umożliwi mi montaż filmu w szczególności: 1. Utworzenie Menu 2. Dodanie napisów początkowych i końcowych 3. Zgranie wszystkich płyt w jedną całość, ale z podziałem na poszczególne sesje. tzn. Tak aby każdy film mógł rozpocząć się inną czołówką. Pozdrawiam AdamA |
Witam.
Do tego celu służy Pinnacle Studio 10. Jest tam funkcja importowania materiału nagranego na płytkę DVD, który potem można do woli obrabiać. Poprzednie wersje tego programu poza Pinnacle Studio 9 Plus nie miały takiej możliwości. Współpracowały tylko z kamerami miniDV. |
Ostatnio bawi***322;em si***281; Ulead VideoStudio. Za pomoc***261; tego programu r***243;wnie***380; zaimportujesz materia***322; z MiniDVD i zrobisz ca***322;***261; reszt***281; rzeczy o kt***243;rej pyta***322;e***347;.
|
Witam
Niestety wersja 9 Pinnacle też nie posiada takiej możliwości. Testuję ją od 2 dni i po przebrnięciu kilku "skomplikowanych jak dla mnie" operacji okazało się, że nie mogę importować bezpośrednio z płyt. |
Masz racj***281;.
Wersja Pinnacle Studio 9 nie posiada, ale Pinnacle Studio 9 Plus ju***380; tak. Najlepiej korzysta***263; z najnowszej wersji Pinnacle Studio 10 Opis mo***380;liwo***347;ci Pinnacle Studio 10 Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |