![]() |
Najnowszy najlepszy program do kopiowania filmów DVD z dodatkami tylko bez zabezpiecz
Chciałbym was prosić o propozycję waszym zdaniem najlepszego programu do koiowania filmów DVD z dodatkami ale bez zabezpieczeń mam najnowszego Shrinka ale ona pali z zabezp. proszę o propozycje z góry wielkie dzięki
|
DVDShrink wypala ci zabezpieczone plyty? ciekawe
on sluzy wlasnie do obchodzenia zabezpieczen - bierze plyte zabezpieczona i wypluwa bez zabezpieczen imho to najszybszy i najprostszy program oczywiscie mozna inaczej - zrzucac decrypterem, kompresowac cce, nagrywac czymkolwiek... tyle, ze to duzo wiecej zachodu a roznica w wiekszosci przypadkow niewidzialna, wiec ciagle imho DVDShrink jest najlepszym wyborem chyba jedyne, czego nie lamie to Accros... dopuki sie na to nie natkniesz to nie masz sie czego obawiac |
|
Cytat:
|
no w***322;asnie ten kole***380;ka kt***243;ry napisa***322; ***380;e Shrink usuwa zabeap albo nie mia***322; doczynienia z tym prog albo nie zrozumia***322; mojego pytania chodzi mi o skoiowanie ca***322;ego filmu DVD ***322;***261;cznie z dodatkami ALE BEZ ZABEZPIECZE***323; DVDFab Decrypter jest owszem dobry tyle ***380;e jego praca strasznie d***322;ugo trwa A SHRINK CA***321;Y FIL DVD ZGRYWA Z ZABEBEZPIECZENIAMI NAJLEPIEJ SAMEMU SI***280; PRZEKONA***262;!
|
@cuzan odpal w tle AnyDVD i dowolnym programem zr***243;b obraz p***322;ytki :)
|
tak konkretnie? co zostawia?
usuwa css, bledy alokacji, zabronione operacje, macrovision, kod regionalny, pare innych... przy zabezpieczonych dodatkowo plytach zadaje czasem pytania dodatkowe wiec radze czytac o co shrink pyta a nie jechac z takimi tekstami owszem - nie wykluczam ze znajdziecie jakies zabezpiecznie, ktore shrink kopiuje a nie usuwa - no i co? kopia zawsze dziala i mozna ja dalej kopiowac, wiec o co chodzi? pliki zripowane na hdd shrinkiem tez zawsze dzialaja i zawsze mozna je wczytac do daleszej obrobki do dowolnego programu wiec jesli cos zarzucacie, to prosze o konkrety! |
Cytat:
|
AnyDVD+CloneDVD2 nic prostrzego poprostu nie ma :D
|
Cytat:
|
a ja korzystam z us***322;ug operatora plus :>
p***243;***378;niej AnyDVD+cloneDVD2 :spoko: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:21. |