![]() |
Nero + automatyczne dodanie piosenek z playlisty m3u
Witam, czy jest możliwość aby w nero po wskazaniu playlisty m3u dodał on automatycznie piosenki znajdujące się w niej do kompilacji?
|
Chodzi Ci o nagranie płyty jako dane? czy audio?
W audio to jest możliwe, a przy danych chyba nie :nie: |
Przeci***261;gasz m3u do okna kompilacji i wypalasz. Nero sam doda utwory.
Oczywi***347;cie m3u musi by***263; aktualny i w tym samym folderze. PS Domy***347;lam si***281;, ze chodzi ci o audio cd. |
Gdyby mi chodzi***322;o o AudioCD to napisa***322;bym w dziale Nero-->Audio a nie w Nero-->Dane :P
|
To do mnie.... ;)
Nie spojrza***322;em na dzia***322;, ot co :) W takim razie spr***243;buj sam, na cdrw. Nawet wystarczy sprobowac zrobi***263; kompilacj***281; bez p***322;yty. No dobra - sprawdzi***322;em sam, nie udaje si***281; :) Jednym s***322;owem dane to dane i basta. |
Czyli zostaje mozolne dodawanie kawa***322;k***243;w...ehhh
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rowniez dolaczam sie do prosby.
Czy jest moliwosc wypalenia plyty z danymi z pliku .PLS lub .M3U? Mam kilka CD do nagrania a recznie to robic i zagladac do sciezki pliku jest czasochlonne. Sa jakies programy do tego? |
Programu potrafi***261;cego cos takiego nie znam, ale mo***380;ecie spr***243;bowa***263; za pomoc***261; tego programu skopiowa***263; wszystkie utwory z do osobnego folderu i wypali***263; jako dane ;)
|
@gallus o co***347; podobnego mi chodzi***322;o. THX:piwo:
@djluck w przypadku AudioCD wystarczy jak tak***261; list***281; przeci***261;gniesz na okno kompilacji. Utwory zostan***261; automatycznie dodane :> |
gallus dzieki wielkie ;-) Fajny programik.
Moznaby napisac do autorow aby wprowadzili mozliwosc nagrywania plikow :) Edit: @ndy Wiem wiem ;) Ale mi nie chodzi o CD Audio. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:21. |