![]() |
Nero CD-DVD Speed 4.60
Już jest :tak!:
Poszukajcie se :czytaj: I do testów gotowi START!!! || |
ok testy jeszcze dziś ||
edit @VIZZARD podałbyś linka a nie każesz zmęczonemu pracą człowiekowi szukać w czeluściach interenetu tego cuda :P |
|
|
Cytat:
Chyba, że muszę :fiu: A o NCDS 4.60 nie stamtąd :nie!: Cytat:
Nie bój się w niego zanurzyc :nie: Chłoń całymi garściami i umysłem Aż w końcu staniecie się jedno Nie czeluść, a łagodna i przyjazna toń oceanu... :czytaj: :czar: |
@VANTWG and @slawekj dzięki
musiałem się zarejestrować :P @VIZZARD dobra już mam, tylko musze sprawdzić czy ta wersja przez przypadek obsługuje tylko cdrlab :D |
|
Cytat:
Cytat:
1. Wybrańcy :ja_chce: 2. Przymusowa rejestracja :czytaj: 3. Każdy może mieć własne zdanie, byle by tylko było zgodne ze zdaniem SB :najlepsz: 4. Dogmaty typu: I rzekł SB: niech stanie sie jasność! I stała się jasność! ^_^ 5. Klimat napompowanych dymiących powagą przeintelektualizowanych snobów 6. Teksty typu: nasze testy są najbardzie pro... high... max... only... best... :1miejsce: 7. Inne bzdety :bla: Oczywiście niektórzy się nie dają :nie!: I leją tam słodką pitną wodę w słony bezmiar solanki Bez wszelkich wątpliwości dotyczy to oczywiście mocnego trzonu samogonu z cdrinfo :tak!: :mruga: |
no pany zapodawajcie jakie***347; skany nowym cdspeedem..........bom ciekaw co nowego.....Pionek dalej niebardzo gada z t***261; wersj***261;.....;(
|
Cytat:
Ta wersje 4.6 ja mam od kilku dni ... więc to nowość już nie jest :D Standardowo dostepna w Nero 7.5.0.2 |
Cytat:
Miał i nie dał! :nieee: Na pohybel albo na szafot! :bicz: mgit jeden! :rozga: || |
Cytat:
Nero 7.5.0.2 dostepne od tygodnia w sklepach p2p ;) odrazu działa LF i LS zero kombinowania z numerkiem, jak by kogoś nowe nero interesowało :D to polecam, sprawuje się lepiej niż poprzednie :taktak: |
Cytat:
No to trzeba przyjrzeć się uważnie! :taktak: :D |
Ilość załączników: 1
Supratec Dvdr- X8@X8
reszta scanów robionych na Cdspeed 4.6 za jakiś czas w moim malutkim i odosobnionym temacie o necu 4570 :D |
Cytat:
trzeba co jakiś czas sklepy p2p odwiedzać :fiu: a nie się boczyć na nie :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |