![]() |
Nie instaluj wystarczy tylko programik AnyDVD w trayu i taka p***322;yta widoczna jest jako wolna od zabezpiecze***324;.
|
Na p***322;ytach zabezpieczonych CDS jest software kt***243;ry pozwala na odtwarzanie tej p***322;yty na komputerowym cdromie. Poniewa***380; czytnik komputerowy nie odczyta takiej p***322;yty "normalnie", bo taka p***322;yta ma niew***322;a***347;ciw***261; tablice TOC.
Zabezpieczenie Cactus Data Shield jest kanadyjskiej firmy Midbar i my***347;le, ***380;e nic nie powinno si***281; dzia***263; z***322;ego z Twoim systemem. PS.Mo***380;esz wykona***263; kopie tej p***322;yty ju***380; bez zabezpieczenia. |
Czy Sony bmg znowu wprowadziło zabezpieczenia niszczące system ?
Domyślam się że wiele osób słyszało o aferze z sony bmg.
Jeśli o niej nie słyszałeś zobacz link. Myślałem że sony przegrało sprawę i płyty już nie są niebezpieczne dla systemu. Wczoraj kupiłem płytę Anggun-Luminescence i boleśnie się przekonałem, że sony nie poddaję się. Po włożeniu płyty do napędu komputer pyta się czy zainstalować sterowniki dzięki którym można odsłuchać płyty (tak samo było w wypadku zabezpieczeń objętych aferą). A-RAY Scanner wykrył Cactus Data Shield 200 . Proszę znawców o odpowiedzenie mi na pytanie. Czy płyta niszczy system operacyjny?:ysz: Byłbym niezwykle zobowiązany. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |