![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A co do reinstalki to mo***380;na zrobi***263; obraz ju***380; zainstalowanego i aktywowanego systemu (potem go przywara***263;) - i bedzie to dzia***322;a***263;, a***380; nie pogrzebie si***281; w sprz***281;cie :) Co do drukowanego maila, to na pewno bym to wydrukowa***322; i poprosil o jakas piecz***261;tke szko***322;y na to - z tym dla mnie by***322;oby to dopiero wiarygodne. Co do oryginalnych plytek MS to sensu nie widze kupowa***263; tego... zw***322;***261;szcza, ***380;e MSDNA to rozwi***261;zanie tymczasowe na okres nauki ew. rok po niej. |
U mnie wygenerowalo klucz automatycznie.
Zainstalowalem wersje PL...i aktywowalem serialem z wersji ENG - dzia***322;a jak najbardziej, bo wersja PL bedzie tez udostepniona na naszej uczelni ale dopiero pozniej...wiec tak czy siak zalezy to od uczelni. Kumpel zmienial sprzet to musial napisac do admina (opiekuna MSDNAA na uczelni) i dostal nowego seriala. Jak mialbym to udowodnic pokazalbym wydrukowanego emaila ze mam "kupiony" (bo tak to wyglada...ze kupujesz windowsa za 0.00$) windows z wygenerowana licencja msdnaa. U mnie uczelnia nie daje plyt...trzeba je sobie sciagnac, a jak sie jest w msdnaa to mozna od MS wyciagnac plyty ale placi sie za wysylke. Jak konczysz sie uczyc to nadal jest legalny ale juz nie mozesz zrobic reinstalki. |
Cytat:
a czy PL czy nie to juz mnie nie obchodzi :) @zuk4u - no to troszeczk***281; mi si***281; wyja***347;nia ;] |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Z tego co wiem w MSDNAA dost***281;pna jest Vista Business ale w wersji angielskiej.
|
REi good joke - w Twoim stylu :D
ale mam inna sprawe, nie chcia***322;em nowego tematu zak***322;ada***263;. Jak wygl***261;da program MSDNA ? (pomijajac, ***380;e szko***322;a, w kt***243;rej sie ucze musi by***263; w tym zapisana), Jak tu sie udowadnia legalno***347;***263; ? Z tego co wiem naklejki nie daja tylko numer seryjny i p***322;ytke cdr/dvdr z wypalonym systemem. Czy klucz jest jednorazowy ? (mo***380;na "n" razy po formacie aktywowa***263; przez net czy tylko tel ?) Czy to dzia***322;a podobnie jak przy wersji OEM ? Czy trace prawo do systemu po uko***324;czeniu nauki ? I na koniec - co jest dost***281;pne w MSDNA ? :) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
hd nie jest stworzone dla p166 i innych zlomow rzedu p3 1400, czy to tak trudno zrozumiec? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zrzuty ekranowe polskiej bety Windows Vista - http://vista.dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=92
|
ten ogol to nie klienci, to wytwornie, ktore zdecydowaly sie na hd-dvd i producenci sprzetu, ktorzy w to weszli
system zabezpieczania filmow chcialy wytwornie i ktos dlatego wymyslil hdcp ale jkak zawsze, wszystko wina ms! co do drm i obciazenia systemu, ogladnalem terminatora 2 sprzedawange przez ms na 2xdvd w wmv hd, nie zauwazylem spadku jakosci filmu i innych takich mam nieco inne doswiadczenia z hd niz "testujacy" bo ja problemow nie mialem, czy to z hd dvd czy z innymi plikami |
Cytat:
|
Cytat:
posta napisalem tak aby mozna go zrozumiec wiec przeczytaj go jeszcze raz :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:37. |