Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   awaria GG (https://forum.cdrinfo.pl/f5/awaria-gg-67262/)

andrzejj9 01.09.2006 22:40

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Jest :taktak:
Za korzystanie z AQQ dostaje się punkty WAPSTERa.
O ile dobrze pamiętam, to po uruchomieniu AQQ wywalało reklamę... Strasznie denerwujące :P

Dobrze pamiętałeś ;)

A co do AQQ, to ja używam od kilku lat. I co można powiedzieć.. poprawne i już :)

mgit 01.09.2006 18:33

Cytat:

Napisany przez Abidzi
zebyscie mnie nie zjechali od razu ale teraz brat zainstalował na kompie AQQ przyjemny porgs działa pod gg i pod icq , narazie mam mgit-a na liscie :D takze polece tez aqq ze swojej strony

masz mnie na liście a ja o tym nic nie wiem :nie:

tak nie można :taktak:

pisaj na PW swój numer icq :czytaj:

PW <-- czeka :taktak:

Mich@ł 01.09.2006 12:27

Cytat:

Napisany przez Patrix
a te AQQ to nie jest jakoś z wapsterem pomieszane ? :fiu:

Jest :taktak:
Za korzystanie z AQQ dostaje się punkty WAPSTERa.
O ile dobrze pamiętam, to po uruchomieniu AQQ wywalało reklamę... Strasznie denerwujące :P

Patrix 01.09.2006 12:11

Cytat:

Napisany przez Abidzi
zebyscie mnie nie zjechali od razu ale teraz brat zainstalował na kompie AQQ przyjemny porgs działa pod gg i pod icq , narazie mam mgit-a na liscie :D takze polece tez aqq ze swojej strony

a te AQQ to nie jest jakoś z wapsterem pomieszane ? :fiu:

FatAlbert 01.09.2006 11:50

zebyscie mnie nie zjechali od razu ale teraz brat zainstalowa***322; na kompie AQQ przyjemny porgs dzia***322;a pod gg i pod icq , narazie mam mgit-a na liscie :D takze polece tez aqq ze swojej strony

andrzejj9 01.09.2006 09:45

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Ciekawe co na to powie osoba, która po awarii dostała Twój numer gg :szczerb:
Szczerze, to te awarie są denerwujące. Chętnie zmieniłbym sieć na np. jabbera, ale niestety wszyscy mają gg :|
Nawet jabbera mam zainstalowanego.. Narazie lista kontaktów w nim jest pusta :>

Wydaje mi się, że czytałem kiedyś wypowiedź prawnika na temat ewentualnego odebrania numeru gg i wychodzi, że nie można tego zrobić (przynajmniej w starszych wersjach regulaminu) właściwie pod żadnych względem. Tak więc możnaby zażądać przywrócenia numeru.

TolBoy 31.08.2006 22:44

masz racje

zalozylem nowy numer i zagadalem do mojego starego numeru :)

Smartek 31.08.2006 22:43

Cytat:

Napisany przez joujoujou
No no, zapowiada się interesująca znajomość... :serdusz:

:mruga:

Jak sie poznaliscie?

"Przy awarii/hakowaniu GG" ^^

joujoujou 31.08.2006 22:40

Cytat:

Napisany przez TolBoy
To m***322;oda laska by***322;a wyt***322;umaczy***322;em jej o co chodzi, nawet mnie przeprosi***322;a ale jej powiedzia***322;em ***380;e nie ma za co bo to nie jej wina.

No no, zapowiada si***281; interesuj***261;ca znajomo***347;***263;... :serdusz:

:mruga:

TolBoy 31.08.2006 21:55

To młoda laska była wytłumaczyłem jej o co chodzi, nawet mnie przeprosiła ale jej powiedziałem że nie ma za co bo to nie jej wina.

Smartek 31.08.2006 20:29

Cytat:

Napisany przez TolBoy
Dzisiaj u wiekszości znajomych nie działało GG, po krótkiej awarii nie mogłem sie juz zalogować na swój numer. Jak sie okazało ktoś inny zarejestrował sie na gg i dostał mój numer. Co robic ? Pisałem juz do pomocy technicznej ale ten adres to fikcja. :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ja kiedys tak sobie rejestrowalem numerki, bo chcialem trafic na jakis fajny..

I chyba przejalem jakis cudzy, bo zaczeli pisac do mnie obcy ludzie i o jakies sprawy pytac..
Potem nazwali mnie hakerem xD..

Mich@ł 31.08.2006 20:10

Cytat:

Napisany przez TolBoy
Mam już swój numer GG, podziękowania dla tech@gadu-gadu.pl niech Ci to bóg w dzieciach wynagrodzi.

Ciekawe co na to powie osoba, która po awarii dostała Twój numer gg :szczerb:
Szczerze, to te awarie są denerwujące. Chętnie zmieniłbym sieć na np. jabbera, ale niestety wszyscy mają gg :|
Nawet jabbera mam zainstalowanego.. Narazie lista kontaktów w nim jest pusta :>

TolBoy 31.08.2006 16:28

Mam już swój numer GG, podziękowania dla tech@gadu-gadu.pl niech Ci to bóg w dzieciach wynagrodzi.

mgit 30.08.2006 13:50

Cytat:

Napisany przez @ndy
Istnieją klienty Tlena pod Linuksa.

ale mi nie działają :taktak: jak zainstaluje to się nie uruchamia, a niektórych np. Xtlen wogule nie idzie zainstalować pod SuSe 10.1

a przy komplikowaniu wywala błędy...

Więc na Linuxie mam PSI a tam jabber/tlen/icq i zero kombinowania ... wsio działa, a że mam kontakty na jabber i na tlen to po co mi dwa komunikatory jak może być jeden :fiu:

andy 30.08.2006 11:13

Cytat:

Napisany przez mgit
a cho***263;by dlatego ***380;e dzi***281;ki jabber moge mie***263; tlena na linuxie

Istniej***261; klienty Tlena pod Linuksa.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23.