![]() |
Cytat:
A co do AQQ, to ja używam od kilku lat. I co można powiedzieć.. poprawne i już :) |
Cytat:
tak nie można :taktak: pisaj na PW swój numer icq :czytaj: PW <-- czeka :taktak: |
Cytat:
Za korzystanie z AQQ dostaje się punkty WAPSTERa. O ile dobrze pamiętam, to po uruchomieniu AQQ wywalało reklamę... Strasznie denerwujące :P |
Cytat:
|
zebyscie mnie nie zjechali od razu ale teraz brat zainstalowa***322; na kompie AQQ przyjemny porgs dzia***322;a pod gg i pod icq , narazie mam mgit-a na liscie :D takze polece tez aqq ze swojej strony
|
Cytat:
|
masz racje
zalozylem nowy numer i zagadalem do mojego starego numeru :) |
Cytat:
"Przy awarii/hakowaniu GG" ^^ |
Cytat:
:mruga: |
To młoda laska była wytłumaczyłem jej o co chodzi, nawet mnie przeprosiła ale jej powiedziałem że nie ma za co bo to nie jej wina.
|
Cytat:
I chyba przejalem jakis cudzy, bo zaczeli pisac do mnie obcy ludzie i o jakies sprawy pytac.. Potem nazwali mnie hakerem xD.. |
Cytat:
Szczerze, to te awarie są denerwujące. Chętnie zmieniłbym sieć na np. jabbera, ale niestety wszyscy mają gg :| Nawet jabbera mam zainstalowanego.. Narazie lista kontaktów w nim jest pusta :> |
Mam już swój numer GG, podziękowania dla tech@gadu-gadu.pl niech Ci to bóg w dzieciach wynagrodzi.
|
Cytat:
a przy komplikowaniu wywala błędy... Więc na Linuxie mam PSI a tam jabber/tlen/icq i zero kombinowania ... wsio działa, a że mam kontakty na jabber i na tlen to po co mi dwa komunikatory jak może być jeden :fiu: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |