![]() |
Może ktoś ma na zbyciu ... 4000 -pln
Pioneer Blu-ray BDR-101A bulk white
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=29915 || Ciekawe kto kupi pierwszy :spoko: |
Mo***380;emy zrobi***263; "forumow***261; ***347;ciep***281;" na ten nap***281;d i si***281; co tydzie***324; zamienia***263; :fiu:
|
no i ka***380;dy po jednej p***322;ytce i wszystko gra ;)
|
Strasznie to jest drogie..
Ciekawe kiedy technologia Blu-Ray b***281;dzie tak popularna jak zwyk***322;e p***322;yty DVD :D |
omg jakie ceny :szczena:
|
ostatnio w markecie sie śmiałem bo jak buszowałem przy pustych płytach to sprzedawca stał sobie właśnie przy pustych Blu-ray'ach i
wyglądało jakby ich pilnował bo cały czas obcinał co robię - czemu tak długo puste płyty wybieram itd , jakby mogli to je na sznurku przywiążą ;) no ale kosztowały ponad 70zł :sciana: kto to kupi ? |
Licze, ze jakis test niedlugo sie na CDRinfo ukaze : >.
|
Akurat cena plyt nie jest wysoka - kosztuja tyle co DLe jak wchodzily, mimo ze sa bardziej zaawansowane technologicznie. Natomiast nagrywarka- kosmos.
|
pierwsze nagrywarki cd też tyle kosztowały, żeby się to stało popularne ceny muszą spaść, myślę, że góra 2 - 3 lata i większość ludzi na forum będzie to miała.
a tymczasem, czekamy na nowy dział "ogólnie o bluray" || |
no co okazja :D
tylko 4 ko***322;a :szczerb: |
Kupie 2. Chce kto***347; jedn***261;? :-P
|
Cytat:
Mogę Ci nawet 1/8 kwoty zwrócić || |
Za 2 lata cena zejdzie do 200zl ;) Wtedy sobie kupie :D
|
A powiem wam szczerze, ze jak klikalem pierwszy raz w ten link to myslalem ze mensir zbiera na jakis cel charytatywny, bo dynamika wzrostu takich spraw jest ogromna. Az czasem mozna sie zastanowic, czy 10 lat temu ludzie chorowali mniej/inaczej a tragedie byly mniej dotkliwe ??
|
noo ja pamietam jak palarki DVD sta***322;y po 4k :D
a jeszcze wcze***347;niej palarki CD te***380; :szczerb: poczekamy, prze***380;yjemy i tak ta technologia trafi do mojego komputerka :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:42. |