![]() |
Nie Pokazuje Danych O CD/DVD
czesc nieznalazlem podobnego tematu wiec zakladam nowy .. kiedys szukalem sposobu zeby w razie lub w razie szybkiej potrzeby lub braku funduszy niemusiec leciec do sklepu po nowe cd/dvd noi znalazlem ..wkladalem cd do nagrywarki wybieralem w nero dysk z danymi noi pokazywalo mi pliki zamiszczone na cd/dvd kasowalem niepotrzebne wzucalem nowe i nagrywalem .....niestety od pewnego czasu nie pokazuje mi ze plyta jest zapisana pokazuje ze plyta jest pusta i ze nie nadaje sie do zapisu PROSZE O POMOC
|
Cytat:
Jaka to nagrywarka? |
Chodzi pewnie o p***322;yt***281; cd, dvd..
Sam kiedy***347; tak robi***322;em, chc***261;c usun***261;***263; co***347; z p***322;yty, nie nagrywaj***261;c nowej. Spr***243;buj programem ultraiso. Jednak moim zdaniem p***322;yta osi***261;gn***281;***322;a max (dane z p***322;yty cdr nie ulegaj***261; kasowaniu, jedynie informacje o nich s***261; "zatarte" tak, ***380;e ich nie wida***263;.. Czyli wolne miejsce na p***322;ycie mog***322;o si***281; sko***324;czy***263; ;) ) |
hmm ja posiadam nagrywarke lg gsa-4167b o ile dobrze pamietam i aktualizowalem firmware jakby ktos pytal mam tez dziwne problemy z grami ktore nie instaluja mi sie kompletne tylko jakas ich czesc ... albo niemam jakis sterownikow albo niewiem naprawde dziwne zeczy mi kompuer odwala .. moze to byc przez te atapi/scsi czy jakos tak to sie nazywa??(nagrywarkami sie az tak bardzo nie interesuje) @edit zauwazylem dziwna zecz jak wyjmuje nagrana plytke to jest w pyle na literke ,,K" :D aa i jak odpalam jakis notatnik z plyty to co jakis czas naped mi spowalnia i spowrotem zaczyna pracowac
|
czesc sorka za duble ale ostatnio wszedlem sobie w nero w informacje o systemie a tam sie okazuje ku mojemu zdziwieniu ze wogole niemam aspi !! wiec juz wiem z czego wynikaja moje problemy z nagrywarka w tym problem ze link w FAQ do aspi niedziala moze ktos ma ? bede wdzieczny
|
|
Cytat:
-------------------------------- a tutaj mamy instrukcje obslugi :D http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/aspi/aspi.php ja mam to do siebie ze zawsze wole sie upewnic co i jak i nic przez przypadek nie z***** (cenzura :D) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |