![]() |
@seku
mi się bardzo podoba ten wypał.........a sławka nie przekonasz.....;) choć trudno się z nim nie zgodzić...... co do chłytu marketingowego.....w obecnej postaci to niestety tylko chłyt....;) LG przy zapisie x16 osiąga takie same czasy jak ten samsung a nawet krótsze.... |
@VANTWG
@slawekj nie mam Plextora zeby zrobic test na pity i landy ale chcialem tylko udowodnic ze Samsung to nie najgorsze syf i ze 18x to nie tylko chwyt marketingowy moze jak gdzies upoluje Plextora Px 760 na SATA bo takowe sa to wtedy sie dowiemy jak sie plytka wypalila |
Cytat:
Pozostałe to Plextor i BenQ-Philips. Wynik 98/100 to bardzo wysoka ocena błędów PIE/PIF. To jednak za mało danych aby ostatecznie ocenić jakość wypalonej płytki. Cytat:
Przy takim OPC jedynie płytki dobrze wykonane będą właściwie zapisywane. Podobnie działa OPC Neca 4550-51. Płytki zapisywane z błędami PIE/PIF w normie lecz pity i landy wypalane tylko dobrze. Dla mnie przykładem do naśladowania jest OPC Pioneera. Kontrola jakości w czasie nagrywania na całej powierzchni płytki i krótkie uskoki (rekalibracja i zmiana prędkości nagrywania) dzięki systemowi Smart Laser Driver jest obecnie najlepszym rozwiązaniem. :spoko: :) |
hmm.....***322;adny wypa***322;. Ciekawe jak wypali***322;y si***281; pity i landy.......
@slawek opc opecem, ale liczy si***281; ko***324;cowy rezultat... |
@slawekj
wdlog ciebie co sie do nich zalicza ? a co powiesz o tym wypale 18x ? |
Cytat:
Tylko, że to było OCP :czytaj: Czy to coś analogowego? :> :czar: |
Są tylko trzy napędy dobrze nagrywające. :spoko:
A dlaczego ? Wystarczy porównać przebieg zapisu Nero. Samsung do tej trójki nie należy. Chyba... :hmm: jak zmieni OPC. :) |
a wiec moim zdaniem znika opinia ze Samsung to szajsung ?
|
Cytat:
;) |
Cytat:
Lexus np. jest na L, a Autosan na A... :czytaj: || |
Cytat:
przeca po między A a L to jest tyle liter, że samo za siebie mówi :P ambrozja jest na A a lewatywa na L i tak ze wszystkim :> |
Cytat:
Cytat:
Właśnie! Umówmy się i już! :taktak: Aha! Od razu napiszcie gdzie mam się zgłosić po odbiór... :> :mruga: |
Cytat:
|
Asusa bo jest na A a to r***243;***380;nica :>
|
Cytat:
Bardzo, ale to bardzo zazdroszczę! Jestem po prostu wściekły! (( Jeżeli już to chyba bardziej byłym bliżej zakupu Asusa 1612 albo Litka 165H6S Co wziąć? :> :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |