![]() |
LG GCE 8240B 24x10x40 jeszcze raz
Próbowałem usystematyzować swoją wiedzę n/t tej nagrywarki. Przeszukałem forum i ... znalazłem rozbieżne opinie.
No to jeszcze raz Napiszcie jak ten sprzęt Wam działa, co kopiuje a czego nie (u mnie sd2 skopiował) i jaki macie firmware. Ale please nie piszcie o innych spawarkach tylko o Lg 24 Z góry dzięki & pozdo |
jak mogłeś Pedros zdradzić starą, poczciwą, niezawodną, piękną etc. LGx12. Wstydź się ;-) .
|
Też mam takie nieszczęście że kupiłem 24 przed pojawieniem się testu na stronach cdrinfo. Jeśli chodzi o safe disc 2.51 w góre i w dół, to zapomnij. Owszem przekopiuje, ale nie z orginalnych płyt. Kumpel z którym kupiliśmy lg24 wkużył się i kupił szajsung'a - ten tnie wszystko. Ja nie rezygnuję z lg24, poczekam na ukazanie się nowego biosu lub przeróbki 1.06, tak aby cięła SD.
W końcu 28% odwiedzających cdrinfo na przegryzarki LG. |
Cytat:
Jak ją będę zdradzał to musi mi się opłacać. To tak - kumpel się uparł (cena LG 24x) to wziąłem z zaprzyjaźnionego sklepu na stół, podpiąłem i ... dla testów rąbnąłem Sims Randka z ORYGINAŁU (jak wiadomo sd2). Clone widział wszystkie prędkości od 1 do 24x, odczyt 4 zapis 8 choć pewnie dla innych parametrów też by przeszło. Testy uruchomieniowe OK z CDR i RW. No to się dziwię bo opinie są inne i inny opis na CDRinfo - sprzęt. I stąd mój post. Pozdro :) |
Z tym sd2 to jest tak, lg24 skopiuje je i ta kopia pojdzie ale tylko w nagrywarce w CDROMie nie. Sprawdz sobie test z sd2 z cdrinfo na pewno go nie przejdzie. Poza tym to dobra spawarka
|
miss - czy Ty czytałeś co napisałem. ???
Testy uruchomieniowe gry OK! A to znaczy poprawnie z dwóch RÓŻNYCH nagrywarek LG i dwóch różnych CD-ROMÓW LG i Asus (no bo to miałem w domu) I z dwóch różnych płyt. CDRW HiSpeed Emtec i CDR Akoss 24. I ...? Koledzy. Ja sobie sam nie chcę odpowiadać Pozdro |
Pedros sprawdz test sd2 z cdrinfo !
Jezeli bedzie wszystko OK to mozesz smialo zjechac chlopakow z cdrinfo ze robia zla reklame spawarce LG 24 Moja tez jakas tam gre przegrala ale testu nie przeszla |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28. |