![]() |
Dvd-ram
:) Witam wszystkich.
Jestem "nowy" w sprawach forum,postów itp ale z blaszakami kumam się już 17 lat. Nie miałem z niczym problemu do momentu zakupu płytki DVD-RAM. Chciałem (myślałem że tak właśnie będzie) używać jej jako dysku i traktować metodą "kopiuj-wklej,usuń itp. Rozpocząłem poszukiwanie narzędzia do jej sformatowania jak to kiedyś robiło się z zapisem pakietowym. I tu stop :nie: nie mogę nic zrobić,nie mam żadnego narzędzia i nie wiem co dalej. Help |
Musisz zainstalowa***263; sterownik DVD-RAM do swojego palnika.
|
jak***261; masz nagrywarke?
|
Wskazana opcja "szukaj" - sam, przynajmniej 3-4 krotnie pisalem o DVD-RAM i wskazywalem strony z driverem pod RAMy.
|
Liteon 165p6s
|
Witam ponownie all people. Dzieki za wszystkie newsy. Dzieki dla yahol`a, kt***243;ry wszak pisa***322; kilka razy o driverach (znalaz***322;em) www.bhacorp.com/download/utilities/dvdram.html
to nie supportuje z moim liteonem 165p6s wi***281;c na nic mi si***281; to nie przyda***322;o. |
No to teraz trza spróbowć Nero InCD :czytaj:
:taktak: |
|
Yahol da***322;e***347; mi linka do firmware a nie drivera, mam ju***380; najnowszy firmware do mojego palacza. Wydaje mi si***281; ***380;e skoro nie ma tego na stronie producenta to nie ma nigdzie wi***281;cej.
|
spr***243;buj tego ver. 5.0.2.5 ...http://laptopvideo2go.com/drivers/dvd/
pakiet zawiera...: Driver Software meiudf.sys - Ver 4.0.7.0 Format Software(DVDForm) - Ver 4.2.2.0 Write Protect Tool(WPTool) - Ver 1.1.6.0 RAM Assistance Tool(RAMASST) - Ver 1.1.0.0 |
Maciej ! Dzi***281;ki ! Biega bez problemu ! Jeste***347; wielki !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |